X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną cykle bezowulacyjne od 2 lat i nagle cud :-)
Odpowiedz

cykle bezowulacyjne od 2 lat i nagle cud :-)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Emiliana Przyjaciółka

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane,
    Chciałam podzielić się z Wami dobra wiadomością i może dac komuś nadzieje :-) od prawie 2 lat mam stwierdzone cykle bezowulacyjne, stymulowano mnie clo, pregnylem, rożnymi lekami np. Duphastan, progynowa. Dwa miesiące temu miałam laparoskopie aby sprawdzić drożność, okazało się ze jeden jajowód mam niedrozny a wszystkie monitorowane cykle wykazywały właśnie owu przy niedroznym jajowodzie.. Odstawilam wszystkie leki na czas laparoskopie i ten czas po niej. Poszlak do lekarza na kontrole, zanim mnie zbadał juz praktycznie wysyłał mnie na invitro. Na USG wyszło jednak ze sam z siebie pojawił się pęcherzyk i to po droznej stronie :-) jakmsie okazuje czasami warto odpuścić i się zrelaksowac. Pęcherzyk rósł prawidłowo, za tydzień mam mieć@, zobaczymy czy przyjdzie, chociaż mam nadzieje ze po tylu staraniach juz @ odpusci mi na kilka miesięcy :-)
    Powodzenia

Nalunia lubi tę wiadomość

Emiliana
    Starania od 09.2014r. Po inseminacji 30.05:
    Poziom bety: 10dpo- 18, 11dpo- 36, 14dpo - 253, 16dpo- 612, 22dpo- 8622
    Novomedica Mysłowice, ciąża bliźniacza termin porodu 25.02.2017 :*
  • Nalunia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje oby wszystko było dobrze :)

[img][/img]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ