X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną cykle bezowulacyjne od 2 lat i nagle cud :-)
Odpowiedz

cykle bezowulacyjne od 2 lat i nagle cud :-)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Emiliana Przyjaciółka

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane,
    Chciałam podzielić się z Wami dobra wiadomością i może dac komuś nadzieje :-) od prawie 2 lat mam stwierdzone cykle bezowulacyjne, stymulowano mnie clo, pregnylem, rożnymi lekami np. Duphastan, progynowa. Dwa miesiące temu miałam laparoskopie aby sprawdzić drożność, okazało się ze jeden jajowód mam niedrozny a wszystkie monitorowane cykle wykazywały właśnie owu przy niedroznym jajowodzie.. Odstawilam wszystkie leki na czas laparoskopie i ten czas po niej. Poszlak do lekarza na kontrole, zanim mnie zbadał juz praktycznie wysyłał mnie na invitro. Na USG wyszło jednak ze sam z siebie pojawił się pęcherzyk i to po droznej stronie :-) jakmsie okazuje czasami warto odpuścić i się zrelaksowac. Pęcherzyk rósł prawidłowo, za tydzień mam mieć@, zobaczymy czy przyjdzie, chociaż mam nadzieje ze po tylu staraniach juz @ odpusci mi na kilka miesięcy :-)
    Powodzenia

Nalunia lubi tę wiadomość

Emiliana
    Starania od 09.2014r. Po inseminacji 30.05:
    Poziom bety: 10dpo- 18, 11dpo- 36, 14dpo - 253, 16dpo- 612, 22dpo- 8622
    Novomedica Mysłowice, ciąża bliźniacza termin porodu 25.02.2017 :*
  • Nalunia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje oby wszystko było dobrze :)

[img][/img]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ