X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną CZY KOMUS PEKL PECHERZYK 29-30mm???:(
Odpowiedz

CZY KOMUS PEKL PECHERZYK 29-30mm???:(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LittleGirlBlue Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie jak w temacie czy taki pecherzyk moze jeszcze peknac,3 dni po pregnylu,pecherzyk nadal wyglada prawidlowo ale nie pekl..czy jest jeszcze szansa??:(

• Alicja81 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, nie wiem jak po pregnylu, ale ja przy stymulacji clo miałam taki 30 mm w 12 dc i pękł sam.

Alicja81
    mama 11- letniej Juleńki
    Ponowne starania od 2014r
    08.2020- beta 2,3
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak juz 3dni po zastrzyku to juz raczej nie peknie :(. Chyba w Twoim przypadku za mala dawka-5,10 czy 15 tysiecy??

Wysłany: 29 stycznia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawka 10000... urosl po podaniu pregnylu 8mm w ciagu doby, byl ladny i "napiety" jak okreslil lekarz ale nie pekl.Alicja a tylko raz Ci sie zdarzyl taki wielki?

• Alicja81 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko raz lekarz zrobił mi monitoring po clo i powiedział, że tak duży pęcherzyk jest prawidłowy i taki ma być. Niestety nic z tego nie wyszło.

Alicja81
    mama 11- letniej Juleńki
    08.2020- beta 2,3

Wysłany: 29 stycznia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze taki 30 faktycznie jest niezbyt wartosciowy skoro nic nie wyszlo:/

• Alicja81 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak,byłam u dwóch lekarzy,pierwszy powiedział, że pęcherzyk jak na 12 dc jest zbyt duży, drugi prowadzący stwierdził, że taki ma być i że jest bardzo dobrze. Suma-sumarum nie wiem, ale pomimo stymulacji nie zaciążyłam.

Alicja81
    mama 11- letniej Juleńki
    08.2020- beta 2,3

Wysłany: 29 stycznia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez taki mialam w 12dc. Lekarz powiedzial ze widywal juz ciaze z takich olbrzymich pecherzykow chociaz wiekszosc jednak nie peka. A u Ciebie widze co lekarz to opinia, zglupiec mozna:/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ