czy ktoś brał cyclo progonova?
-
nick nieaktualnyProszę o opinię i pomoc
W związku z za późną owulacją (jak twierdzi mój gin.-endokrynolog), za długimi cylkami dostałam Cyclo Progynova na wyregulowanie cyklu.
Mój lekarz kazał mi przyjmować lek od 1 dc. w ulotce napisane jest, że należy zacząć od 5 dc.... i zgłupiałam. Nie wiem czy lekarz się pomylił. Czy któraś z Was brała może ten lek od 1 dc.? Boje się, że zrobię sobie jeszcze większy bałagan w organizmie. Pomocy kochane!
Staram się 10 miesięcy i nie chce tego czasu bezsensownie przedłużać... -
nick nieaktualnypaprota wrote:Proszę o opinię i pomoc
W związku z za późną owulacją (jak twierdzi mój gin.-endokrynolog), za długimi cylkami dostałam Cyclo Progynova na wyregulowanie cyklu.
Mój lekarz kazał mi przyjmować lek od 1 dc. w ulotce napisane jest, że należy zacząć od 5 dc.... i zgłupiałam. Nie wiem czy lekarz się pomylił. Czy któraś z Was brała może ten lek od 1 dc.? Boje się, że zrobię sobie jeszcze większy bałagan w organizmie. Pomocy kochane!
Staram się 10 miesięcy i nie chce tego czasu bezsensownie przedłużać... -
nick nieaktualnyWiem co jest napisane w ulotce, stąd moje wątpliwości i pytanie, czy któraś z kobiet na forum spotkała się z podobnym zaleceniem, żeby przyjmować od pierwszego dc ?
Oczywiście miesiączkuje, stąd też wątpliwość...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 18:34
-