X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną czy ktoś brał cyclo progonova?
Odpowiedz

czy ktoś brał cyclo progonova?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • eweline Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2013, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ktoś brał cyclo progonova na zajście w ciążę?

eweline
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o opinię i pomoc :)
    W związku z za późną owulacją (jak twierdzi mój gin.-endokrynolog), za długimi cylkami dostałam Cyclo Progynova na wyregulowanie cyklu.
    Mój lekarz kazał mi przyjmować lek od 1 dc. w ulotce napisane jest, że należy zacząć od 5 dc.... i zgłupiałam. Nie wiem czy lekarz się pomylił. Czy któraś z Was brała może ten lek od 1 dc.? Boje się, że zrobię sobie jeszcze większy bałagan w organizmie. Pomocy kochane!
    Staram się 10 miesięcy i nie chce tego czasu bezsensownie przedłużać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprota wrote:
    Proszę o opinię i pomoc :)
    W związku z za późną owulacją (jak twierdzi mój gin.-endokrynolog), za długimi cylkami dostałam Cyclo Progynova na wyregulowanie cyklu.
    Mój lekarz kazał mi przyjmować lek od 1 dc. w ulotce napisane jest, że należy zacząć od 5 dc.... i zgłupiałam. Nie wiem czy lekarz się pomylił. Czy któraś z Was brała może ten lek od 1 dc.? Boje się, że zrobię sobie jeszcze większy bałagan w organizmie. Pomocy kochane!
    Staram się 10 miesięcy i nie chce tego czasu bezsensownie przedłużać...
    napisane w ulotce ze jak miesiaczkujesz to od 5 d c. jak nie masz miesiaczki to wg wskazan lekarza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem co jest napisane w ulotce, stąd moje wątpliwości i pytanie, czy któraś z kobiet na forum spotkała się z podobnym zaleceniem, żeby przyjmować od pierwszego dc ?

Oczywiście miesiączkuje, stąd też wątpliwość...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 18:34

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ