X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Czy ovitrelle wpływa na poziom progesteronu?
Odpowiedz

Czy ovitrelle wpływa na poziom progesteronu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LenaAnna Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczęta!
    Z racji tego że mam po cp niedrożny lewy jajowód a owu od 10 miesięcy jak na złość była z lewego... to w tym cyklu, kiedy uzyskaliśmy piękny pęcherzyk po pravej stronie gin dał mi Ovitrelle. Zastrzyk robiłam w sobotę rano, spodziewana owu w niedzielę. Wczoraj - 3 dpo zrobiłam progesteron przy okazji innych badań i wyszedł 13.7 ng/ml.
    Zazwyczaj raczej borykałam się z niskim progesteronem, gorsze wyniki wychodziły mi w 7dpo lub nawet na początku ciąży miałam gorszy progesteron.
    Stąd też zastanawiam się czy to wpływ Ovitrelle czy może po prostu potrwierdzenie dobrej ovu?

Coś Wam się obiło o uszy na temat wpływu ovitrelle na progesteron?

Buźki, i trzymam za nas kciuki, żebyśmy za rok taką piękną wiosną pchały wózki w parku :)

I IUI 12.2018 :(
    Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
    Aniołek 6tc(*) maj 2018
    MTHFR homozygota
    Hiperhomocysteinemia
    Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
    Nawracające polipy macicy
    Mąż super :)
    "Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ