X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Czy ovitrelle wpływa na poziom progesteronu?
Odpowiedz

Czy ovitrelle wpływa na poziom progesteronu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LenaAnna Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczęta!
    Z racji tego że mam po cp niedrożny lewy jajowód a owu od 10 miesięcy jak na złość była z lewego... to w tym cyklu, kiedy uzyskaliśmy piękny pęcherzyk po pravej stronie gin dał mi Ovitrelle. Zastrzyk robiłam w sobotę rano, spodziewana owu w niedzielę. Wczoraj - 3 dpo zrobiłam progesteron przy okazji innych badań i wyszedł 13.7 ng/ml.
    Zazwyczaj raczej borykałam się z niskim progesteronem, gorsze wyniki wychodziły mi w 7dpo lub nawet na początku ciąży miałam gorszy progesteron.
    Stąd też zastanawiam się czy to wpływ Ovitrelle czy może po prostu potrwierdzenie dobrej ovu?

Coś Wam się obiło o uszy na temat wpływu ovitrelle na progesteron?

Buźki, i trzymam za nas kciuki, żebyśmy za rok taką piękną wiosną pchały wózki w parku :)

I IUI 12.2018 :(
    Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
    Aniołek 6tc(*) maj 2018
    MTHFR homozygota
    Hiperhomocysteinemia
    Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
    Nawracające polipy macicy
    Mąż super :)
    "Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ