czystość pochwy a IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi teraz przed pierwszą IUI wyszedł 4 stopień czystości ale na szyjce nie było żadnych bakterii ani grzybów. Dostałam metronidazol na kilka dni przed miesiączką i mam brać do okresu a potem podchidzę do inseminacji. Lekarz mówił że jak są bakterie w pochwie to zabiegu się nie robi bo można przenieść bakterie na szyjkę a co gorsza do macicy. A na wyniki czekałam trzy dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 14:34
-
nick nieaktualnyJa dostałam gyno pevaryl i też miałam wziąć przed okresem , ale pech chciał,że w żadnej aptece ich nie dostałam i musiałam zamówić. Nie zdążyłam wziąć. Teraz czekam aż skończy mi się okres i wezmę ( jest ich 3) . Odczekam kilka dni i zrobię czystość pochwy, tylko nie wiem czy wyniki do IUI już będą
-
Bridget wrote:Ja dostałam gyno pevaryl i też miałam wziąć przed okresem , ale pech chciał,że w żadnej aptece ich nie dostałam i musiałam zamówić. Nie zdążyłam wziąć. Teraz czekam aż skończy mi się okres i wezmę ( jest ich 3) . Odczekam kilka dni i zrobię czystość pochwy, tylko nie wiem czy wyniki do IUI już będą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AgnieszkaH wrote:Wow ja też korzystam z diagnostyki ale nie wiedziałam że można coś takiego dokupić.
Ps. Do każdego badania można dokupić na cito, dokładnie to jest 2,20zł. Przynajmniej u mnie w Krakowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 15:53
-
nick nieaktualny
-
Bridget wrote:U mnie niestety diagnostyki nie ma, ale zapytam w Medisie, może też mają taką opcje. Dziewczyny, a ile dni trzeba odczekać od brania globulek żeby zrobić czystość pochwy ? Kurde, no czasu mi braknie jak nic. Będę mogła max 2 dni odczekać .
-
nick nieaktualnyWcześniej nie miałam robionego posiewu, tylko czułam że coś mi się robi. Zaczęło swędzieć i pojawiły się białe grudki. Powiedziałam o tym ginowi, przepisał te globulki, (miałam wziąć przed okresem i po okresie zrobić posiew), tylko że nigdzie nie dostałam tych globulek i nie zdążyłam wziąć przed okresem
-