czystość pochwy a IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi teraz przed pierwszą IUI wyszedł 4 stopień czystości ale na szyjce nie było żadnych bakterii ani grzybów. Dostałam metronidazol na kilka dni przed miesiączką i mam brać do okresu a potem podchidzę do inseminacji. Lekarz mówił że jak są bakterie w pochwie to zabiegu się nie robi bo można przenieść bakterie na szyjkę a co gorsza do macicy. A na wyniki czekałam trzy dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 14:34
-
nick nieaktualnyJa dostałam gyno pevaryl i też miałam wziąć przed okresem , ale pech chciał,że w żadnej aptece ich nie dostałam i musiałam zamówić. Nie zdążyłam wziąć. Teraz czekam aż skończy mi się okres i wezmę ( jest ich 3) . Odczekam kilka dni i zrobię czystość pochwy, tylko nie wiem czy wyniki do IUI już będą
-
Bridget wrote:Ja dostałam gyno pevaryl i też miałam wziąć przed okresem , ale pech chciał,że w żadnej aptece ich nie dostałam i musiałam zamówić. Nie zdążyłam wziąć. Teraz czekam aż skończy mi się okres i wezmę ( jest ich 3) . Odczekam kilka dni i zrobię czystość pochwy, tylko nie wiem czy wyniki do IUI już będą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AgnieszkaH wrote:Wow ja też korzystam z diagnostyki ale nie wiedziałam że można coś takiego dokupić.
Pani mi powiedziała, że jak nic nie zacznie rosnąć to wynik będę mieć na drugi dzień. Jak coś tam by wyszło to wiadomo, że trzeba hodować i pewnie dłużej.
Ps. Do każdego badania można dokupić na cito, dokładnie to jest 2,20zł. Przynajmniej u mnie w Krakowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 15:53
-
nick nieaktualny
-
Bridget wrote:U mnie niestety diagnostyki nie ma, ale zapytam w Medisie, może też mają taką opcje. Dziewczyny, a ile dni trzeba odczekać od brania globulek żeby zrobić czystość pochwy ? Kurde, no czasu mi braknie jak nic. Będę mogła max 2 dni odczekać .
-
nick nieaktualnyWcześniej nie miałam robionego posiewu, tylko czułam że coś mi się robi. Zaczęło swędzieć i pojawiły się białe grudki. Powiedziałam o tym ginowi, przepisał te globulki, (miałam wziąć przed okresem i po okresie zrobić posiew), tylko że nigdzie nie dostałam tych globulek i nie zdążyłam wziąć przed okresem
-