X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Decapeptyl i kriotransfer
Odpowiedz

Decapeptyl i kriotransfer

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia8702 Koleżanka

Wysłany: 6 kwietnia 2023, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanko
    W 19 dniu brania tabletek antykoncepcyjnych Rigevidon dostałam od lekarza Decapeptyl podobno na wyciszenie mojej endometriozy- w sumie dwa opakowania 14 zastrzyków. Później mam przyjść na kontoele i zbadać hormony.
    Dajcie mi znać, czy miałyście kiedyś podobna sytuacja? Po jakim czasie miałyście transfer os skończenia tych zastrzykow? Dopytuje bo na 2 tyg przed transferem mam zacząć brać leki od immunologa - prograf, i encorton.
    Pozdrawiam

Ona 35, on 40
    5 transferów
    2 pełne procedury ivf od 2021
    4 transfer 6.2022 - w 7 tc - puste jajo płodowe
    Obecnie 3 procedura
    3 zarodki
    24.5. 6 tranasfer jak na razie beta ujemna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ