X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Distreptaza, MOVARIS, Ovitrelle -starania
Odpowiedz

Distreptaza, MOVARIS, Ovitrelle -starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mgielka98 Przyjaciółka

Wysłany: 10 maja 2018, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, pierwszy cykl będę miała z pomocą Ovitrelle, Duphastona i Luteiny.
    Do tego doktor przepisał mi Distreptazę i MOVALIS przed owulacją ( ze względu na dawniejsze zapalenie przydatków- ma pomóc w pęknięciu)
    Przeczytałam ulotkę i się troszkę przeraziłam: Distreptaza i MOVALIS chyba nie za bardzo jest wskazana w cyklu w którym się bede starać?
    Trudno mi będzie się teraz skontaktować z doktorem i to wyjaśnić. Czy ktoś też brał taki zestaw i w tym samym cyklu się starał zajść w ciążę?? Ogólnie jestem antytabletkowa i dlatego obawiam się ze się nie odważę na MOVALIS.

33lat/Starania 6 lat/ Graves-Basedow
    ANA-1:640, NK 15,1%,
    hetero MTHFR 1298 C, PAI, VR2
    4 IUI - :(
    Usunieta tarczyca
    Niespodziewane 2 kreski w prima aprilis '22
    c. naturalna bez leczenia- "NIEPLANOWANA":)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ