Dobry ginekolog w Warszawie - kogo polecacie?
-
Dziewczyny, szukam dobrego lekarza ginekologa-położnika w Warszawie. Kompletnie nie wiem do kogo iść - zawiodłam się na pani doktor polecanej w Internecie i trochę jestem w kropce, a po Aniołku i z perspektywą starań od września chciałabym pójść do kogoś sprawdzonego...
Kogo polecacie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja polecam dr Dubrawskiego, specjalizuje się w takich przypadkach jak twój. Chyba najlepszy w Warszawie. U niego nie stracisz czasu. Każe robić wszystkie badania, ale dzięki czemu masz pewność że nic nie zostało pominięte.
endogin.pl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 00:04
Paulette lubi tę wiadomość
-
Polecam dr. Witolda Krzywdzińskiego. Przyjmuje w Europejskim Centrum Medycznym w Al. Ken i pracuje też w szpitalu na Madalińskiego. Staraliśmy się 2 lata o dziecko i dopiero dzięki niemu się udało. Gdyby nie on to pewnie jeszcze by Jasia nie było ... Cudotwórca
-
Ja w Warszawie jako ginekologa i ginekologa-położnika polecam dr Ilonę Kostro, teraz chyba przyjmuje w gabinetach na Łuckiej, poza tym pracuje w szpitalu przy Karowej. Mądra i miła, konkretna. Kompletnie bez stresu wizyty i człowiek wszystko wie i czuje się bezpieczny pod taką opieką. Serio, to jest wybitny specjalista i bardzo, bardzo życzliwa kobitka, z wielkim umysłem, wiedzą, intuicją i sercem.
-
kerka wrote:Osobiście polecam doktora Michała Kunickiego. To ginekolog-endokrynolog, zajmuje sie tez leczeniem nieplodnosci. Bardzo dokładny, profesjonalny i mily
Pisze się! Ten lekarz jest świetny. Odpowiada na wszystkie pytania, jeśli pacjentka takie ma. W razie nagłych wypadków jest dostępny mailowo i telefonicznie.Dość długo trzeba czekać na wizytę, ale naprawdę warto -
Gabinety Łucka - ja tam chodzę. To idealne miejsce dla kobiet w ciąży i już po Mają tam poza poradniami ginekologiczno-położniczymi też poradnię cukrzycową czy laktacyjną. Badania prenatalne też tam robiłam, laboratorium mają. Wszystko w jednym miejscu.
25.08 - II
25.08 - beta 50,4
27.08 - beta 162 -
Ja długo szukałam tego "swojego" ginekologa i myślę, że w końcu znalazłam. Chodzę teraz na wizyty do doktor Anny Posiewki, przyjmuje w Babka Medica na ul. Słomińskiego. Staram się z mężem o dziecko i mam nadzieję, że w końcu mi się uda pod okiem pani doktor Bardzo tego pragnę
-