Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dobry ginekolog w Warszawie - kogo polecacie?
Odpowiedz

Dobry ginekolog w Warszawie - kogo polecacie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • P. Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, szukam dobrego lekarza ginekologa-położnika w Warszawie. Kompletnie nie wiem do kogo iść - zawiodłam się na pani doktor polecanej w Internecie i trochę jestem w kropce, a po Aniołku i z perspektywą starań od września chciałabym pójść do kogoś sprawdzonego...

Kogo polecacie?

Zdrowy Synuś <3
    PI4mp2.png

* Aniołek - 9 tc - 05.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam pytanie.
    Zastanawiam sie nad gabinetami na łudzkiej. Jest tam sporo ginekologow, ale zastanawiam sie czy nie isc do jednej pani doktor ktora zajmuje sie leczeniem nieplodnosci par...

• kerka Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osobiście polecam doktora Michała Kunickiego. To ginekolog-endokrynolog, zajmuje sie tez leczeniem nieplodnosci. Bardzo dokładny, profesjonalny i mily :)

niedoczynność tarczycy
    AMH 12,2
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie przyjmuje i jaki koszt wizyty?

• kerka Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.michalkunicki.pl/
    tutaj są wypisane miejsca gdzie przyjmuje... w gabinecie na Bolesławickiej wizyta kosztuje 200zł... nie wiem jak w innych miejscach, w ktorych pracuje

Paulette lubi tę wiadomość

niedoczynność tarczycy
    AMH 12,2
  • demi_01 Ekspertka

Wysłany: 12 lipca 2016, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam dr Dubrawskiego, specjalizuje się w takich przypadkach jak twój. Chyba najlepszy w Warszawie. U niego nie stracisz czasu. Każe robić wszystkie badania, ale dzięki czemu masz pewność że nic nie zostało pominięte.

endogin.pl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 00:04

Paulette lubi tę wiadomość

• Coccolina Ekspertka

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam dr. Witolda Krzywdzińskiego. Przyjmuje w Europejskim Centrum Medycznym w Al. Ken i pracuje też w szpitalu na Madalińskiego. Staraliśmy się 2 lata o dziecko i dopiero dzięki niemu się udało. Gdyby nie on to pewnie jeszcze by Jasia nie było ... Cudotwórca

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam doktora Czempińskiego

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • P. Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dreambaby, o dr Czempińskim sporo słyszałam dobrego. Gdzie przyjmuje? Jaki koszt wizyty? :)

Zdrowy Synuś <3
    PI4mp2.png

* Aniołek - 9 tc - 05.2016
  • golonat Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Warszawie jako ginekologa i ginekologa-położnika polecam dr Ilonę Kostro, teraz chyba przyjmuje w gabinetach na Łuckiej, poza tym pracuje w szpitalu przy Karowej. Mądra i miła, konkretna. Kompletnie bez stresu wizyty i człowiek wszystko wie i czuje się bezpieczny pod taką opieką. Serio, to jest wybitny specjalista i bardzo, bardzo życzliwa kobitka, z wielkim umysłem, wiedzą, intuicją i sercem. :)

• Agura Znajoma

Wysłany: 28 lutego 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 28 maja 2018, 08:17

• pap86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Łuckiej fajna jest dr.Szczudlik-Zaręba. Ona po poronieniu od razu wlacza clexane do nastepnej ciazy. Ale to droga lekarka..u
    Wizyty u niej chyba ze 160zl, do tego zleca mnostwo badan.

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Agura Znajoma

Wysłany: 2 marca 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 28 maja 2018, 08:17

• werni Autorytet

Wysłany: 9 maja 2018, 01:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam Dorotę Sosnowska na Ochocie pracuje.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • annaaia Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kerka wrote:
    Osobiście polecam doktora Michała Kunickiego. To ginekolog-endokrynolog, zajmuje sie tez leczeniem nieplodnosci. Bardzo dokładny, profesjonalny i mily :)

Pisze się! Ten lekarz jest świetny. Odpowiada na wszystkie pytania, jeśli pacjentka takie ma. W razie nagłych wypadków jest dostępny mailowo i telefonicznie.Dość długo trzeba czekać na wizytę, ale naprawdę warto :)

• AgataJ Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2022, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabinety Łucka - ja tam chodzę. To idealne miejsce dla kobiet w ciąży i już po :) Mają tam poza poradniami ginekologiczno-położniczymi też poradnię cukrzycową czy laktacyjną. Badania prenatalne też tam robiłam, laboratorium mają. Wszystko w jednym miejscu.

25.08 - II <3
    25.08 - beta 50,4
    27.08 - beta 162
  • PatrycjaU Nowa

Wysłany: 15 lutego 2022, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja długo szukałam tego "swojego" ginekologa i myślę, że w końcu znalazłam. Chodzę teraz na wizyty do doktor Anny Posiewki, przyjmuje w Babka Medica na ul. Słomińskiego. Staram się z mężem o dziecko i mam nadzieję, że w końcu mi się uda pod okiem pani doktor :) Bardzo tego pragnę :)

• Nikola98 Nowa

Wysłany: 24 listopada 2023, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę polecić bardzo dobrego ginekologa dr. Jakimiuka Artura. On przyjmuje w MEdi Park w Warszawie.

• sanda Przyjaciółka

Wysłany: 1 stycznia 2024, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poręcka z Renort. Świetny lekarz, zaangażowany, bardzo pomocny. W zasadzie trudno się o cokolwiek przeczepić. Wykonała kawał świetnej roboty! Za każdym razem wracałam od niej z maksem informacji i wiedziałam, co się dzieje.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ