X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dobry ginekolog w Warszawie - kogo polecacie?
Odpowiedz

Dobry ginekolog w Warszawie - kogo polecacie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • P. Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, szukam dobrego lekarza ginekologa-położnika w Warszawie. Kompletnie nie wiem do kogo iść - zawiodłam się na pani doktor polecanej w Internecie i trochę jestem w kropce, a po Aniołku i z perspektywą starań od września chciałabym pójść do kogoś sprawdzonego...

Kogo polecacie?

Zdrowy Synuś <3
    PI4mp2.png

* Aniołek - 9 tc - 05.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam pytanie.
    Zastanawiam sie nad gabinetami na łudzkiej. Jest tam sporo ginekologow, ale zastanawiam sie czy nie isc do jednej pani doktor ktora zajmuje sie leczeniem nieplodnosci par...

• kerka Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osobiście polecam doktora Michała Kunickiego. To ginekolog-endokrynolog, zajmuje sie tez leczeniem nieplodnosci. Bardzo dokładny, profesjonalny i mily :)

niedoczynność tarczycy
    AMH 12,2
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie przyjmuje i jaki koszt wizyty?

• kerka Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.michalkunicki.pl/
    tutaj są wypisane miejsca gdzie przyjmuje... w gabinecie na Bolesławickiej wizyta kosztuje 200zł... nie wiem jak w innych miejscach, w ktorych pracuje

Paulette lubi tę wiadomość

niedoczynność tarczycy
    AMH 12,2
  • demi_01 Ekspertka

Wysłany: 12 lipca 2016, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam dr Dubrawskiego, specjalizuje się w takich przypadkach jak twój. Chyba najlepszy w Warszawie. U niego nie stracisz czasu. Każe robić wszystkie badania, ale dzięki czemu masz pewność że nic nie zostało pominięte.

endogin.pl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 00:04

Paulette lubi tę wiadomość

• Coccolina Ekspertka

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam dr. Witolda Krzywdzińskiego. Przyjmuje w Europejskim Centrum Medycznym w Al. Ken i pracuje też w szpitalu na Madalińskiego. Staraliśmy się 2 lata o dziecko i dopiero dzięki niemu się udało. Gdyby nie on to pewnie jeszcze by Jasia nie było ... Cudotwórca

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam doktora Czempińskiego

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • P. Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dreambaby, o dr Czempińskim sporo słyszałam dobrego. Gdzie przyjmuje? Jaki koszt wizyty? :)

Zdrowy Synuś <3
    PI4mp2.png

* Aniołek - 9 tc - 05.2016
  • golonat Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Warszawie jako ginekologa i ginekologa-położnika polecam dr Ilonę Kostro, teraz chyba przyjmuje w gabinetach na Łuckiej, poza tym pracuje w szpitalu przy Karowej. Mądra i miła, konkretna. Kompletnie bez stresu wizyty i człowiek wszystko wie i czuje się bezpieczny pod taką opieką. Serio, to jest wybitny specjalista i bardzo, bardzo życzliwa kobitka, z wielkim umysłem, wiedzą, intuicją i sercem. :)

• Agura Znajoma

Wysłany: 28 lutego 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 28 maja 2018, 08:17

• pap86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Łuckiej fajna jest dr.Szczudlik-Zaręba. Ona po poronieniu od razu wlacza clexane do nastepnej ciazy. Ale to droga lekarka..u
    Wizyty u niej chyba ze 160zl, do tego zleca mnostwo badan.

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Agura Znajoma

Wysłany: 2 marca 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 28 maja 2018, 08:17

• werni Autorytet

Wysłany: 9 maja 2018, 01:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam Dorotę Sosnowska na Ochocie pracuje.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • annaaia Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kerka wrote:
    Osobiście polecam doktora Michała Kunickiego. To ginekolog-endokrynolog, zajmuje sie tez leczeniem nieplodnosci. Bardzo dokładny, profesjonalny i mily :)

Pisze się! Ten lekarz jest świetny. Odpowiada na wszystkie pytania, jeśli pacjentka takie ma. W razie nagłych wypadków jest dostępny mailowo i telefonicznie.Dość długo trzeba czekać na wizytę, ale naprawdę warto :)

• AgataJ Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2022, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabinety Łucka - ja tam chodzę. To idealne miejsce dla kobiet w ciąży i już po :) Mają tam poza poradniami ginekologiczno-położniczymi też poradnię cukrzycową czy laktacyjną. Badania prenatalne też tam robiłam, laboratorium mają. Wszystko w jednym miejscu.

25.08 - II <3
    25.08 - beta 50,4
    27.08 - beta 162
  • PatrycjaU Nowa

Wysłany: 15 lutego 2022, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja długo szukałam tego "swojego" ginekologa i myślę, że w końcu znalazłam. Chodzę teraz na wizyty do doktor Anny Posiewki, przyjmuje w Babka Medica na ul. Słomińskiego. Staram się z mężem o dziecko i mam nadzieję, że w końcu mi się uda pod okiem pani doktor :) Bardzo tego pragnę :)

• Nikola98 Nowa

Wysłany: 24 listopada 2023, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę polecić bardzo dobrego ginekologa dr. Jakimiuka Artura. On przyjmuje w MEdi Park w Warszawie.

• sanda Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poręcka z Renort. Świetny lekarz, zaangażowany, bardzo pomocny. W zasadzie trudno się o cokolwiek przeczepić. Wykonała kawał świetnej roboty! Za każdym razem wracałam od niej z maksem informacji i wiedziałam, co się dzieje.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ