X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dobry lekarz warszawa okolice
Odpowiedz

Dobry lekarz warszawa okolice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zmartwiona89 Nowa

Wysłany: 5 marca 2020, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czy któraś może polecić dobrego lekarza od niepłodności w Warszawie lub okolicach? Dobrze gdyby był to ginekolog endokrynolog. Pomóżcie proszę...

• maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2020, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę polecić Invictę. Placówka ma świetnych specjalistów.Ponadto w tych czasach, gdy gabinety/kliniki się przestają przyjmować pacjentów – Invicta jest otwarta.Najpierw możesz skorzystać z wizyty online, bez konieczności wychodzenia z domu. Jeżeli dr zleci ci badania – będziesz musiała tam pójść. Ale z tego co wiem, klinika wdrożyła działania prewencyjne.

• Stefffcia88 Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2020, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Docent Szymusik!

Endometrioza II st
    05.2020 I Procedura ICSI, krotki protokół
    29.06 - transfer ❄️
    7dpt beta 103; 9dpt beta 249; 11dpt beta 612, beta 21 dpt 26403✊🍀
    22 dpt pęcherzyk 16mm zarodek 2,2 mm, jest tętno ❤️🤰🏼
    Zostań z nami 😘
    ❄️❄️
  • Berciołek Debiutantka

Wysłany: 29 kwietnia 2020, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja też szukam ginekologa, który wykona wszystkie potrzebne badania zanim wyśle mnie do kliniki niepłodności.

• Berciołek Debiutantka

Wysłany: 29 kwietnia 2020, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Docent Szymusik byłaś w klinice Gameta ? Możesz pokrótce opisać jak wygląda u tej doktor wizyta ? :) szukam kogoś, kto skupi się na rozwiązaniu problemu, a nie skierowaniu od razu bez najważniejszych badań na in vitro, niestety sporo jest takich sytuacji 😕

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2020, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 23:59

dydone lubi tę wiadomość

• Kamila 90 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2020, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika Grymowicz, Jolanta Skórska, Marcin Wrona.

3jvztgf6kycusqbj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ