X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dobry lekarz z okolic Wodzisławia Śl, Jastrzębia, Rybnika
Odpowiedz

Dobry lekarz z okolic Wodzisławia Śl, Jastrzębia, Rybnika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • edytkaa93 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:) Zakładam nowy temat w szczególności do osób z okolic Wodzisławia Śląskiego, Jastrzębia lub Rybnika, bo chciałabym się dowiedzieć jakiego dobrego ginekologa od niepłodności polecacie:) Sama chodzę już prawie rok ale myślę nad zmianą lekarza, jednak nie bardzo mam rozeznanie w tym temacie. Będę wdzięczna za każdą opinię, bo podczas obecnego leczenia czuje się już jak królik doświadczalny, o kosztach nie wspomnę...

17.08.2018 M<33
    09.10.2020 A<33
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W naszej okolicy niestety Cię zmartwie nie ma dobrych od leczenia niepłodności tylko sami położnicy.
    Od leczenia niepłodności są kliniki gdzie są lekarze który sie w tej dziedzinie specjalizują i wbrew opini wizyty nie są drogie po pierwsza 250 zl a kolejne 90 zł w Provita.
    Pana Klu...a mam na czarnej liście bo naciaga na kasę.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • edytkaa93 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedzi☺ kmala a jeśli chodzi o Kluszczyka to widzisz jakieś postępy w leczeniu? i jeśli mogę zapytać długo już się u niego leczysz?

Flowwer na pewno poczytam więcej o Provicie :)

17.08.2018 M<33
    09.10.2020 A<33
  • edytkaa93 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A słyszałyście coś o jakieś siostrze zakonnej która też zajmuje się niepłodnością, i przyjmuje bodajże w Rybniku?

17.08.2018 M<33
    09.10.2020 A<33
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edytkaa93 wrote:
    A słyszałyście coś o jakieś siostrze zakonnej która też zajmuje się niepłodnością, i przyjmuje bodajże w Rybniku?
    Tylko nie ona .... pracowałam przy niej i uwierz atrata czasu.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • edytkaa93 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer a jakbyś mogła mi coś więcej napisać o tej Provicie? długo już się tam leczysz?

17.08.2018 M<33
    09.10.2020 A<33
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edytkaa93 wrote:
    Flowwer a jakbyś mogła mi coś więcej napisać o tej Provicie? długo już się tam leczysz?
    Ja się tam leczę od sierpnia zeszłego roku . Jest tam bardzo dyskretnie, nie wywołują osoby po nazwisku tylko numerki są wyświetlane na ekranie przed gabinetem.
    Dzień przed wizytą dzwonią w celu potwierdzenia wizyty. Mają znakomity sprzęt. Pielęgniarki i położne to anioły !!! Polecam z całego serca dr Paligę to kobieta z powołania!! Fakt ciężko do niej się dostać na 1 wizytę ale jak już jesteś pacjentką jej to przymuje z dnia na dzień.
    Warto co 2 tyg dzwonić i się pytać kiedy ruszy kolejny nabór pacjetek.
    Co najważniejsze podchodzi indiwidualnie nie spotkałam się z negatywnymi komentarzami.
    Tu link do nas z Provity możesz się inne dziewczyny zapytać.
    A i jeszcze jedno wbrew opinią klinika niepłodności to nie tylko IVF to raczej ostatnia deska ratunku dla nas niepłodnych.

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/angelius-provita-katowice,13958.html

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • edytkaa93 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny:)

17.08.2018 M<33
    09.10.2020 A<33
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ