Dobry lekarz z okolic Wodzisławia Śl, Jastrzębia, Rybnika
-
Witam:) Zakładam nowy temat w szczególności do osób z okolic Wodzisławia Śląskiego, Jastrzębia lub Rybnika, bo chciałabym się dowiedzieć jakiego dobrego ginekologa od niepłodności polecacie:) Sama chodzę już prawie rok ale myślę nad zmianą lekarza, jednak nie bardzo mam rozeznanie w tym temacie. Będę wdzięczna za każdą opinię, bo podczas obecnego leczenia czuje się już jak królik doświadczalny, o kosztach nie wspomnę...17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
W naszej okolicy niestety Cię zmartwie nie ma dobrych od leczenia niepłodności tylko sami położnicy.
Od leczenia niepłodności są kliniki gdzie są lekarze który sie w tej dziedzinie specjalizują i wbrew opini wizyty nie są drogie po pierwsza 250 zl a kolejne 90 zł w Provita.
Pana Klu...a mam na czarnej liście bo naciaga na kasę.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
edytkaa93 wrote:A słyszałyście coś o jakieś siostrze zakonnej która też zajmuje się niepłodnością, i przyjmuje bodajże w Rybniku?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
edytkaa93 wrote:Flowwer a jakbyś mogła mi coś więcej napisać o tej Provicie? długo już się tam leczysz?
Dzień przed wizytą dzwonią w celu potwierdzenia wizyty. Mają znakomity sprzęt. Pielęgniarki i położne to anioły !!! Polecam z całego serca dr Paligę to kobieta z powołania!! Fakt ciężko do niej się dostać na 1 wizytę ale jak już jesteś pacjentką jej to przymuje z dnia na dzień.
Warto co 2 tyg dzwonić i się pytać kiedy ruszy kolejny nabór pacjetek.
Co najważniejsze podchodzi indiwidualnie nie spotkałam się z negatywnymi komentarzami.
Tu link do nas z Provity możesz się inne dziewczyny zapytać.
A i jeszcze jedno wbrew opinią klinika niepłodności to nie tylko IVF to raczej ostatnia deska ratunku dla nas niepłodnych.
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/angelius-provita-katowice,13958.html
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-