X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną doktor czekanska rawska
Odpowiedz

doktor czekanska rawska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jaśmine777 Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Czy ktoś się leczy lub leczył u Pani doktor ? Jakie badania były potrzebne do kwalifikacji? Czy doktor zmienia leki ? Ma plan ? Dzięki z góry

jaśmine
  • jestemblisko Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem u dr i jestem zadowolona chociaż nie mamy jeszcze sukcesu ale też nie miałam jeszcze transferu z procedury którą zaczęliśmy u dr, na razie tylko zamrożone zarodki. Zleca dodatkowe badania, uznaje immunologię wg potrzeby, kombinuje z lekami i cyklami

• jaśmine777 Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestemblisko wrote:
    Ja jestem u dr i jestem zadowolona chociaż nie mamy jeszcze sukcesu ale też nie miałam jeszcze transferu z procedury którą zaczęliśmy u dr, na razie tylko zamrożone zarodki. Zleca dodatkowe badania, uznaje immunologię wg potrzeby, kombinuje z lekami i cyklami
    Dzięki za info 😉 długo się czeka na wizytę u Pani doktor ? Ile razy wygląd na wizycie przed punkcja? Jak sama punkcja doktor pobiera komórki ? Kto daje Znać na temat ile jest zarodków ? To dobrze że coś zmienia a nie ciągle te same leki wrrr

jaśmine
  • jestemblisko Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaśmine777 wrote:
    Dzięki za info 😉 długo się czeka na wizytę u Pani doktor ? Ile razy wygląd na wizycie przed punkcja? Jak sama punkcja doktor pobiera komórki ? Kto daje Znać na temat ile jest zarodków ? To dobrze że coś zmienia a nie ciągle te same leki wrrr

Myślę że wizytę dostaniesz od ręki, ja umawiam się na bieżąco bez problemu i na pierwszą też czekałam kilka dni;) Miałam USG kilka dni przed rozpoczęciem stymulacji jeszcze w stary cyklu podczas wizyty kwalifikacyjnej, potem dwa monitoringi i punkcja, dr wykonywała punkcje, potem wizyta w gabinecie, na drugi dzień dostałam smsa od dr ile komórek się zapłodniło a potem już nie chciałam zawracać głowy i czekałam na protokół z hodowli, pojawił się w 6 dobie na koncie pacjenta;) ale ogólnie jest z nią stały kontakt sms

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ