X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną doktor czekanska rawska
Odpowiedz

doktor czekanska rawska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jaśmine777 Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Czy ktoś się leczy lub leczył u Pani doktor ? Jakie badania były potrzebne do kwalifikacji? Czy doktor zmienia leki ? Ma plan ? Dzięki z góry

jaśmine
  • jestemblisko Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem u dr i jestem zadowolona chociaż nie mamy jeszcze sukcesu ale też nie miałam jeszcze transferu z procedury którą zaczęliśmy u dr, na razie tylko zamrożone zarodki. Zleca dodatkowe badania, uznaje immunologię wg potrzeby, kombinuje z lekami i cyklami

• jaśmine777 Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestemblisko wrote:
    Ja jestem u dr i jestem zadowolona chociaż nie mamy jeszcze sukcesu ale też nie miałam jeszcze transferu z procedury którą zaczęliśmy u dr, na razie tylko zamrożone zarodki. Zleca dodatkowe badania, uznaje immunologię wg potrzeby, kombinuje z lekami i cyklami
    Dzięki za info 😉 długo się czeka na wizytę u Pani doktor ? Ile razy wygląd na wizycie przed punkcja? Jak sama punkcja doktor pobiera komórki ? Kto daje Znać na temat ile jest zarodków ? To dobrze że coś zmienia a nie ciągle te same leki wrrr

jaśmine
  • jestemblisko Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaśmine777 wrote:
    Dzięki za info 😉 długo się czeka na wizytę u Pani doktor ? Ile razy wygląd na wizycie przed punkcja? Jak sama punkcja doktor pobiera komórki ? Kto daje Znać na temat ile jest zarodków ? To dobrze że coś zmienia a nie ciągle te same leki wrrr

Myślę że wizytę dostaniesz od ręki, ja umawiam się na bieżąco bez problemu i na pierwszą też czekałam kilka dni;) Miałam USG kilka dni przed rozpoczęciem stymulacji jeszcze w stary cyklu podczas wizyty kwalifikacyjnej, potem dwa monitoringi i punkcja, dr wykonywała punkcje, potem wizyta w gabinecie, na drugi dzień dostałam smsa od dr ile komórek się zapłodniło a potem już nie chciałam zawracać głowy i czekałam na protokół z hodowli, pojawił się w 6 dobie na koncie pacjenta;) ale ogólnie jest z nią stały kontakt sms

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ