X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Doktor Sydor Wojciech
Odpowiedz

Doktor Sydor Wojciech

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Galiera Koleżanka

Wysłany: 17 lutego, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Panie,

Mam wizytę u p doktora W. Sydora w Krakowie 27.05.25r czy któraś z Pań chciałaby się wymienić terminem a ma wcześniejszy aniżeli ww. Każda lokalizacja będzie dla mnie dobra.

• ZAJĄCZEK94 Autorytet

Wysłany: 17 lutego, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galiera wrote:
    Drogie Panie,

Mam wizytę u p doktora W. Sydora w Krakowie 27.05.25r czy któraś z Pań chciałaby się wymienić terminem a ma wcześniejszy aniżeli ww. Każda lokalizacja będzie dla mnie dobra.

Napisz na wątku Dr.Sydor immunolog aktualności 😊

Galiera lubi tę wiadomość

Beta hcg: 7dpt - 78, 10dpt - 411,80, 13dpt - 1757,80, 15dpt - 3373,65.
    39+6 👶💓

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ