Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dr Alicja Gajewska-Kucharek i szpital w Świętochłowicach, operacja usunięcia mięśniaków
Odpowiedz

Dr Alicja Gajewska-Kucharek i szpital w Świętochłowicach, operacja usunięcia mięśniaków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Emma80 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Bardzo proszę osoby, które miały kiedykolwiek kontakt z dr Alicją Gajewską-Kucharek, żeby podzieliły się swoim zdaniem na jej temat.
    Wiem, że ma bardzo dobre opinie jako lekarz ginekolog i moje wrażenie po wizytach też jest bardzo pozytywne. Nigdzie jednak nie mogę znaleźć informacji od osób, które operowała. Przede wszystkim chodzi o operację usunięcia mięśniaków z zachowaniem macicy.
    W moim odczuciu "wadą" Pani dr może być jej mniejsze doświadczenie (z racji wieku) od lekarza, który skutecznie operował mnie poprzednio. W związku z tym mam dylemat komu zaufać.
    Jeśli na forum znajdują się osoby, które miały kontakt, były leczone, a zwłaszcza były przez Panią dr operowane, bardzo proszę, niech się odezwą.
    Jeśli nie w tym temacie, to może poprzez wiadomość prywatną.

Dodatkowo chętnie poznam opinie o szpitalu w Świętochłowicach, a konkretnej o oddziale ginekologicznym, w którym miałaby odbyć się operacja.

Z góry dziękuję za każdą wiadomość i odzew.

====================
    P.S. Podnoszę temat.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 22:45

Starania od 09.2011r.
    sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
    14 c.s.
    luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
    wrzesień 2016 - usuwamy polipa...
  • Emma80 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo zależy mi na odpowiedzi, dlatego pozwalam sobie podnieść temat przez dopisanie kolejnej wiadomości (skoro przez edytowanie się nie da).

Starania od 09.2011r.
    14 c.s.
  • Emma80 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt, nic?

Szkoda. :(

Starania od 09.2011r.
    14 c.s.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świętochłowice mają dobrą opinie jednak nigdy tam nie leżałam, koleżanka była zadowolona po porodzie w tym szpitalu i powiedziała, że jeśli będzie miała kolejne dziecko, to urodzi tylko tam. Doktor Kucharek jest dobrym ginekologiem, byłam na jednej wizycie i byłam miło zaskoczona, niestety na temat operacji się nie wypowiem bo pod tym względem nie miałam z nią nic wspólnego. Przykro mi, ze nie mogę pomóc ale może chociaż swoją wypowiedzią podniosę temat i znajdzie się ktoś, kto udzieli Ci konkretniejszych informacji. Powodzenia :)

Emma80 lubi tę wiadomość

• Agulek24 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emma, i jak byłaś na operacji w Świętochłowicach?
    Bo mnie czeka histeroskopia i też prawdopodobnie będę miała tam robioną (jestem pacjentką dr Gajewskiej.
    Będę wdzięczna za odpowiedź. :)

>6 lat starań, niedrożny jajowód, w laparo bez endo, w 1. histero 👍, AMH 0,848
    nasienie - morfologia 7 %, MSOME 0%, HBA i fragmentacja 👍, żylaki powrózka nasiennego

GC:
    2019 -> 3 x IUI ☹️
    5.2020 krótki -> 2🥚-> 1 dojrzała
    8.2020 długi -> 2🥚 -> 1 dojrzała
    10.2020 krótki z primingiem estrog. -> 6🥚-> 1 dojrzała -> 1 IMSI z zamrożonymi 🥚 -> 10.2020 ET 8b ☹️, 11.2020 FET 8b ❄️ ☹️

2021 -> AP Dr Paliga❤️Metformina, Inozytol, DHEA, Ubichinol, ACC, diag. immuno (Dr Sydor)
    6.2021 -> 2. histero (usunięte zrosty)
    11.2021 ->krótki po primingu testost. i estrog. -> 9🥚-> 7 dojrzałych -> 2 IMSI -> 3 blastki, 2❄️

11.2011 ET 2AA❤️
    5dpt beta 11,63 ❤️
    20dpt GS+YS
    7t3d 1,18 cm, FHR❤️147/min
    NIFTY zdrowy synuś 💙
    11.08.2022 zostałam mamą 🥰🥰🥰

11.2023 3. histero (usunięte zrosty), CD138 (-)

03.2024 FET 6AB ❄️ ☹️
    została 1❄️ -> 09.2024 (?) immunolog (Prograf)
  • Mija9990 Nowa

Wysłany: 27 stycznia 2017, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emma80 i Agulek czy możecie podzielić się swoimi opiniami po operacji? Mnie czeka usunięcie zmiany w obrębie jajnika:(

Mija9990
  • Irenka Znajoma

Wysłany: 23 listopada 2020, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Czytałam, że doktor jest świetny fachowiec z in vitro w Polsce? Czy to tak?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ