X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dr Gizler Wrocław
Odpowiedz

Dr Gizler Wrocław

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    leczę się u doktora Gizlera, jednak wszystkie zlecane badania najpierw wysylam do Koordynator Kliniki, która posredniczy w kontakcie z Doktorem, która nastepnie umawia mnie na wizyte. Jednak po Clo zostałam przestymulowana-6 torbieli, chcę bezpośrednio skontaktować sie z lekarzem. Czy macie moze namiar do doktora Gizlera? Czy Pan doktor odpisuje na maile?
    Z góry dziekuję za informację zwrotna:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie dostałaś na wizycie wizytówki lekarza? Podejdź do kliniki i poproś o namiary na lekarza, ja w invimedzie chyba przy rejestracji dostałam wizytówkę z mailem i nr tel. Powodzenia !

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie sprawdzilam w teczuszce, która dostałam,jak sugerowałaś, na wizycie i jest;))
    Dziekuje za pomoc;)

ojejku lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ