SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dr Gizler Wrocław
Odpowiedz

Dr Gizler Wrocław

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    leczę się u doktora Gizlera, jednak wszystkie zlecane badania najpierw wysylam do Koordynator Kliniki, która posredniczy w kontakcie z Doktorem, która nastepnie umawia mnie na wizyte. Jednak po Clo zostałam przestymulowana-6 torbieli, chcę bezpośrednio skontaktować sie z lekarzem. Czy macie moze namiar do doktora Gizlera? Czy Pan doktor odpisuje na maile?
    Z góry dziekuję za informację zwrotna:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie dostałaś na wizycie wizytówki lekarza? Podejdź do kliniki i poproś o namiary na lekarza, ja w invimedzie chyba przy rejestracji dostałam wizytówkę z mailem i nr tel. Powodzenia !

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie sprawdzilam w teczuszce, która dostałam,jak sugerowałaś, na wizycie i jest;))
    Dziekuje za pomoc;)

ojejku lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ