X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dr Gizler Wrocław
Odpowiedz

Dr Gizler Wrocław

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    leczę się u doktora Gizlera, jednak wszystkie zlecane badania najpierw wysylam do Koordynator Kliniki, która posredniczy w kontakcie z Doktorem, która nastepnie umawia mnie na wizyte. Jednak po Clo zostałam przestymulowana-6 torbieli, chcę bezpośrednio skontaktować sie z lekarzem. Czy macie moze namiar do doktora Gizlera? Czy Pan doktor odpisuje na maile?
    Z góry dziekuję za informację zwrotna:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie dostałaś na wizycie wizytówki lekarza? Podejdź do kliniki i poproś o namiary na lekarza, ja w invimedzie chyba przy rejestracji dostałam wizytówkę z mailem i nr tel. Powodzenia !

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie sprawdzilam w teczuszce, która dostałam,jak sugerowałaś, na wizycie i jest;))
    Dziekuje za pomoc;)

ojejku lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ