Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną dr Janowiec- Parens/ Barska Clinic
Odpowiedz

dr Janowiec- Parens/ Barska Clinic

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mainlylife Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2022, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś jest prowadzony przez tego lekarza jeśli chodzi o endometrioze i starania o dziecko?
    Nie znalazłam takiego wątku.

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏼 31.12.2014r.
    💒 2020r.
    👱🏻‍♀️
    Endometrioza III stopnia ❌
    21.10.2023- 26.01.2023 ureaplasma ✅
    31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
    Hormony ✅

🧔‍♂️30
    badanie nasienia✅

07.05.2023r. ⏸️🙊
    08.05.2023r. Beta 789 mlU/ml
    10.05.2023r. Beta 1717 mIU/ml

25.12.2023r. Olcia, Nasz Świąteczny Cud 🎄✨

age.png
  • Nela_90 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2022, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doktor ma mnóstwo pacjentek :) Ja nie mam endometriozy ale leczę u doktora przewlekłe zapalenie endometrium. Jestem jego pacjentką od maja tego roku, póki co jestem bardzo zadowolona. Wykonywałam u niego histeroskopie i biopsję, póki co to najlepszy lekarz na jakiego trafiłam, jako jedyny skupił się na poszukiwaniu przyczyny i w zasadzie ją znalazł.

Nela3 lubi tę wiadomość

Ona 33 lata, AMH 3.1
    On 36 lat

1IVF - krótki - wrzesień 2023 - ET 8A - nieudany
    2 IVF - długi - grudzień 2025 - 1 zarodek 3AB
    Konsultacja z Paśnikiem: zalecenia immunoglobuliny (allo mlr 0%>19.6%>0%)

Problemy:
    - niska jakość oocytów
    - nawracający stan zapalny endometrium (trzy histeroskopie, trzy antybiotykoterapie)
    - Hashimoto
    - lekko obniżone parametry nasienia
    - zaniżone HBA (60%)

W trakcie leczenia stanu zapalnego endometrium
  • Aenetea Znajoma

Wysłany: 8 listopada 2022, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam! Pan Doktor zna się na rzeczy, do każdego podchodzi bardzo indywidualnie i co najważniejsze ma bardzo trafne diagnozy i skutecznie dobiera leczenie :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ