X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dr Tomasz Bączkowski
Odpowiedz

Dr Tomasz Bączkowski

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaniM Ekspertka

Wysłany: 24 października 2020, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tu dziewczyny które korzystają z pomocy doktora? Ja jestem na początku drogi. Jeszcze tak naprawdę nie wiem jak długa droga mnie czeka. Moze są dziewczyny które już przeszły ta drogę z pomocą doktora lub są w trakcie i podziela się opiniami o doktorze i opisza swoją drogę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 12:26

• Pola1 Koleżanka

Wysłany: 24 października 2020, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem od niedawna pacjentką doktora Bączkowskiego i też na początku drogi... Z tym że ze względu na uciekający czas i niskie amh chcemy od razu podejść do ivf... Na razie czekamy na zlecone badania...od pierwszej wizyty wzbudził moje zaufanie, w odróżnieniu do vitrolive tam od początku czułam się nieswojo i miałam wrażenie że liczy się tylko kasa... Tam pierwsze pytanie to gdzie pracuje mąż?... Jak by to miało jakiekolwiek znaczenie. Tu konkrety, wizyty bez pośpiechu, odpowiada na wszystkie pytania z dużą cierpliwością... Wierzę że to dobry wybór i żałuję że wcześniej do niego nie trafiłam.

• _agrafka_ Autorytet

Wysłany: 24 października 2020, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sporo informacji możecie znaleźć w wątku klinika bocian Szczecin i klinika vitrolive Szczecin w jeden i drugim wątku są dziewczyny które były lub są pacjentkami doktora. Jestem jedną z nich i polecam doktora, nam pomógł.

• PaniM Ekspertka

Wysłany: 24 października 2020, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola1 wrote:
    Też jestem od niedawna pacjentką doktora Bączkowskiego i też na początku drogi... Z tym że ze względu na uciekający czas i niskie amh chcemy od razu podejść do ivf... Na razie czekamy na zlecone badania...od pierwszej wizyty wzbudził moje zaufanie, w odróżnieniu do vitrolive tam od początku czułam się nieswojo i miałam wrażenie że liczy się tylko kasa... Tam pierwsze pytanie to gdzie pracuje mąż?... Jak by to miało jakiekolwiek znaczenie. Tu konkrety, wizyty bez pośpiechu, odpowiada na wszystkie pytania z dużą cierpliwością... Wierzę że to dobry wybór i żałuję że wcześniej do niego nie trafiłam.
    A jakie badania zlecił wam doktor przed ivf? Ja narazie nastawiam się z jednym podejściem do inseminacji a potem chyba odpuszczę i zacznę się szykować do IVF bo też mi szkoda czasu

• Pola1 Koleżanka

Wysłany: 25 października 2020, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kariotyp u obojga i u mnie mthfr,podstawowe genetyczne... Na to się najdłużej czeka. Reszta to już jak ustalimy dokładny termin. Ze względu na epidemie czekamy z decyzją, bo nie wiadomo jak to się dalej potoczy a mąż często wyjeżdża więc w razie jakiejś kwarantanny byśmy mieli problem.. Mam nadzieję że do końca roku to się wszystko uspokoi trochę i na początku roku albo jeszcze pod koniec tego uda się rozpocząć stymulację.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ