Dr Tomasz Bączkowski
-
Czy są tu dziewczyny które korzystają z pomocy doktora? Ja jestem na początku drogi. Jeszcze tak naprawdę nie wiem jak długa droga mnie czeka. Moze są dziewczyny które już przeszły ta drogę z pomocą doktora lub są w trakcie i podziela się opiniami o doktorze i opisza swoją drogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 12:26
-
Też jestem od niedawna pacjentką doktora Bączkowskiego i też na początku drogi... Z tym że ze względu na uciekający czas i niskie amh chcemy od razu podejść do ivf... Na razie czekamy na zlecone badania...od pierwszej wizyty wzbudził moje zaufanie, w odróżnieniu do vitrolive tam od początku czułam się nieswojo i miałam wrażenie że liczy się tylko kasa... Tam pierwsze pytanie to gdzie pracuje mąż?... Jak by to miało jakiekolwiek znaczenie. Tu konkrety, wizyty bez pośpiechu, odpowiada na wszystkie pytania z dużą cierpliwością... Wierzę że to dobry wybór i żałuję że wcześniej do niego nie trafiłam.
-
Pola1 wrote:Też jestem od niedawna pacjentką doktora Bączkowskiego i też na początku drogi... Z tym że ze względu na uciekający czas i niskie amh chcemy od razu podejść do ivf... Na razie czekamy na zlecone badania...od pierwszej wizyty wzbudził moje zaufanie, w odróżnieniu do vitrolive tam od początku czułam się nieswojo i miałam wrażenie że liczy się tylko kasa... Tam pierwsze pytanie to gdzie pracuje mąż?... Jak by to miało jakiekolwiek znaczenie. Tu konkrety, wizyty bez pośpiechu, odpowiada na wszystkie pytania z dużą cierpliwością... Wierzę że to dobry wybór i żałuję że wcześniej do niego nie trafiłam.
-
Kariotyp u obojga i u mnie mthfr,podstawowe genetyczne... Na to się najdłużej czeka. Reszta to już jak ustalimy dokładny termin. Ze względu na epidemie czekamy z decyzją, bo nie wiadomo jak to się dalej potoczy a mąż często wyjeżdża więc w razie jakiejś kwarantanny byśmy mieli problem.. Mam nadzieję że do końca roku to się wszystko uspokoi trochę i na początku roku albo jeszcze pod koniec tego uda się rozpocząć stymulację.
-