X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dr Wrona warszawa- opinie
Odpowiedz

Dr Wrona warszawa- opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • monia 70 Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , znacie dr.Marcina Wronę? Jakie opinie macie?

• Magda8989 Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że wątek stary, ale mnie zainteresował. Czytałam dobre opinie na temat tego lekarza i chciałabym się do niego wybrać. Czy może ktoś wie gdzie aktualnie przyjmuje? Będę wdzięczna za pomoc🙂

Ja
    Pcos w obrazie USG

Sonohsg✔️
    3x iui nieudane
    Marzec 23' start invitro
    On
    Wiek 35 lat
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2020, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo polecam, świetny lekarz. Przyjmuje w 3 miejscach w SonoFem na Ateńskiej 10, Unicare Rembielińska 20 i Idealist na Meissnera. Ogólnie jest lekarzem na Karowej.

• Magda8989 Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2020, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź 🙂

Ja
    Pcos w obrazie USG

Sonohsg✔️
    3x iui nieudane
    Marzec 23' start invitro
    On
    Wiek 35 lat
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ