X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dr Wrona warszawa- opinie
Odpowiedz

Dr Wrona warszawa- opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • monia 70 Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , znacie dr.Marcina Wronę? Jakie opinie macie?

• Magda8989 Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że wątek stary, ale mnie zainteresował. Czytałam dobre opinie na temat tego lekarza i chciałabym się do niego wybrać. Czy może ktoś wie gdzie aktualnie przyjmuje? Będę wdzięczna za pomoc🙂

Ja
    Pcos w obrazie USG

Sonohsg✔️
    3x iui nieudane
    Marzec 23' start invitro
    On
    Wiek 35 lat
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2020, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo polecam, świetny lekarz. Przyjmuje w 3 miejscach w SonoFem na Ateńskiej 10, Unicare Rembielińska 20 i Idealist na Meissnera. Ogólnie jest lekarzem na Karowej.

• Magda8989 Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2020, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź 🙂

Ja
    Pcos w obrazie USG

Sonohsg✔️
    3x iui nieudane
    Marzec 23' start invitro
    On
    Wiek 35 lat
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ