X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Drożność jajowodów Rzeszów i okolice
Odpowiedz

Drożność jajowodów Rzeszów i okolice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Berni Nowa

Wysłany: 2 lipca 2022, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich. Szukam lekarza z Rzeszowa prywatnie który dokona mi badanie drożności jajowodow. Proszę o podanie nr kontaktowych. Próbuje do dr Szczerba nie mogę się nigdzie dodzwonić. Umówiłam się kiedyś do Parens Rzeszów ale pomylimy mi się wizyty i mi przepadła, teraz mi głupio dzwonić do nich i umawiać się drugi raz, bo pierwszym razem się nie wstawiłam. Potrzebuje nr kontaktowy do dobrego lekarza.

• Berni Nowa

Wysłany: 2 lipca 2022, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z pierwszym dziecku starałam się dwa lata. Badania w normie prolaktyna powiększona. Bo wykonaniu badania drożności jajowodow w 2 cyklu po badaniu udało mi się zająć w ciążę. Teraz staram się o drugie, minęło dwa lata i nic lekarz mój prowadzacy wysyła mnie ponownie na badanie drożności jajowodow. I teraz szukam lekarza. Pierwsze badanie przy pierwszym dziecku miałam wykonywane w szpitalu pod znieczuleniem laparoskopowe. A teraz można zrobić takie badanie u lekarza prywatnie. Tylko nie każdy to stosuje

• Czeremcha Koleżanka

Wysłany: 3 lipca 2022, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrz sobie na dr Ulmana

• Lenkaa Nowa

Wysłany: 3 lipca 2022, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam u doktora Węklara w Krośnie. Badanie zostało wykonane metoda sono hsg. Szybko i bezboleśnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2022, 12:55

• karoleczka Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2022, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do dr Szczerby trudno się dodzwonić - to prawda. Ja próbowałam codziennie przez tydzień - udało się. Podejdź do Femmedici przy Litewskiej. Ma tam gabinet. Może trafisz i przyjmie Cię na rozmowę między pacjentkami.

• na87 Nowa

Wysłany: 3 stycznia 2024, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie i u jakiego lekarza polecacie wykonać badanie sono-HSG w Rzeszowie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ