X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Drożność jajowodów Rzeszów i okolice
Odpowiedz

Drożność jajowodów Rzeszów i okolice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Berni Nowa

Wysłany: 2 lipca 2022, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich. Szukam lekarza z Rzeszowa prywatnie który dokona mi badanie drożności jajowodow. Proszę o podanie nr kontaktowych. Próbuje do dr Szczerba nie mogę się nigdzie dodzwonić. Umówiłam się kiedyś do Parens Rzeszów ale pomylimy mi się wizyty i mi przepadła, teraz mi głupio dzwonić do nich i umawiać się drugi raz, bo pierwszym razem się nie wstawiłam. Potrzebuje nr kontaktowy do dobrego lekarza.

• Berni Nowa

Wysłany: 2 lipca 2022, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z pierwszym dziecku starałam się dwa lata. Badania w normie prolaktyna powiększona. Bo wykonaniu badania drożności jajowodow w 2 cyklu po badaniu udało mi się zająć w ciążę. Teraz staram się o drugie, minęło dwa lata i nic lekarz mój prowadzacy wysyła mnie ponownie na badanie drożności jajowodow. I teraz szukam lekarza. Pierwsze badanie przy pierwszym dziecku miałam wykonywane w szpitalu pod znieczuleniem laparoskopowe. A teraz można zrobić takie badanie u lekarza prywatnie. Tylko nie każdy to stosuje

• Czeremcha Koleżanka

Wysłany: 3 lipca 2022, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrz sobie na dr Ulmana

• Lenkaa Nowa

Wysłany: 3 lipca 2022, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam u doktora Węklara w Krośnie. Badanie zostało wykonane metoda sono hsg. Szybko i bezboleśnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2022, 12:55

• karoleczka Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2022, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do dr Szczerby trudno się dodzwonić - to prawda. Ja próbowałam codziennie przez tydzień - udało się. Podejdź do Femmedici przy Litewskiej. Ma tam gabinet. Może trafisz i przyjmie Cię na rozmowę między pacjentkami.

• na87 Nowa

Wysłany: 3 stycznia, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie i u jakiego lekarza polecacie wykonać badanie sono-HSG w Rzeszowie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ