Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Drożność jajowodów Rzeszów i okolice
Odpowiedz

Drożność jajowodów Rzeszów i okolice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Berni Nowa

Wysłany: 2 lipca 2022, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich. Szukam lekarza z Rzeszowa prywatnie który dokona mi badanie drożności jajowodow. Proszę o podanie nr kontaktowych. Próbuje do dr Szczerba nie mogę się nigdzie dodzwonić. Umówiłam się kiedyś do Parens Rzeszów ale pomylimy mi się wizyty i mi przepadła, teraz mi głupio dzwonić do nich i umawiać się drugi raz, bo pierwszym razem się nie wstawiłam. Potrzebuje nr kontaktowy do dobrego lekarza.

• Berni Nowa

Wysłany: 2 lipca 2022, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z pierwszym dziecku starałam się dwa lata. Badania w normie prolaktyna powiększona. Bo wykonaniu badania drożności jajowodow w 2 cyklu po badaniu udało mi się zająć w ciążę. Teraz staram się o drugie, minęło dwa lata i nic lekarz mój prowadzacy wysyła mnie ponownie na badanie drożności jajowodow. I teraz szukam lekarza. Pierwsze badanie przy pierwszym dziecku miałam wykonywane w szpitalu pod znieczuleniem laparoskopowe. A teraz można zrobić takie badanie u lekarza prywatnie. Tylko nie każdy to stosuje

• Czeremcha Koleżanka

Wysłany: 3 lipca 2022, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrz sobie na dr Ulmana

• Lenkaa Nowa

Wysłany: 3 lipca 2022, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam u doktora Węklara w Krośnie. Badanie zostało wykonane metoda sono hsg. Szybko i bezboleśnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2022, 12:55

• karoleczka Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2022, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do dr Szczerby trudno się dodzwonić - to prawda. Ja próbowałam codziennie przez tydzień - udało się. Podejdź do Femmedici przy Litewskiej. Ma tam gabinet. Może trafisz i przyjmie Cię na rozmowę między pacjentkami.

• na87 Nowa

Wysłany: 3 stycznia 2024, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie i u jakiego lekarza polecacie wykonać badanie sono-HSG w Rzeszowie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ