X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Druga procedura. Proszę o pomoc ♥️
Odpowiedz

Druga procedura. Proszę o pomoc ♥️

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominisia883 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2020, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny, bardzo głupio jest mi prosić o pomoc ale chcę chociaż spróbować. Ogromna ilość osób już pomogła. Zerknijcie proszę na moją zbiórkę ♥️🙏. Moje największe marzenie to posiadanie choć jednego dziecka :( walczę z mężem już długo i za nami już jedna procedura in vitro.... Niestety nie udana :(. Więcej informacji pod linkiem do zbiórki. Za każdą nawet symboliczną kwotę dziękuję z całego serca

Bardzo proszę o pomoc :
    https://zrzutka.pl/ys5shf ♥️ 🙏

Kiepskie nasienie
    IO
    Mutacje mthfr hetero
    4 lata starań
    2018 IUI 😥
    06.2020 IVF biochemiczna 😥
    Próbujemy dalej naturalnie ♥️
    Klinika Medart Poznań 🤞🍀
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2020, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ✊✊
    Jakie plany przed 2. procedurą? Zmiana diety, dodatkowe badania, zmiana kliniki ?
    Nie łapiecie się na jakieś dofinansowania?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ