X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dupaston i clo
Odpowiedz

Dupaston i clo

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dzis wrocilam od lekarza i przepisal mi dupaston a pozniej clo...dodam ze w styczniu poronilam i wogole do tej pory nie mialam okresu i jeszcze mam PCO, czyli z tego co mi wiadomo to dupaston jest na to zeby wyregulowac a clo zeby doszlo do owulacji czy moze ktoras z was miala podobne problemy i jak na was dzialaly te tabletki czy ulatwia zajscie w ciaze??Moze ktos cos poradzi . Pozdrawiam:)

Magda26
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    clo bierze się na wzrost pęcherzyków. a duphaston by zapobiec poronieniu i pomóc w zagnieżdżeniu, bo clo nie pozwala na wzrost endometrium.

M&M
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda masz na forum temat CLO, to normalne ze masz dupka i clo, przy braniu clo trzeba sprawdzac czy nie doszło do torbieli.

• Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha dzieki,,bo nie bardzo sie na tym znam...:)

Magda26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ