SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dupaston i clo
Odpowiedz

Dupaston i clo

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dzis wrocilam od lekarza i przepisal mi dupaston a pozniej clo...dodam ze w styczniu poronilam i wogole do tej pory nie mialam okresu i jeszcze mam PCO, czyli z tego co mi wiadomo to dupaston jest na to zeby wyregulowac a clo zeby doszlo do owulacji czy moze ktoras z was miala podobne problemy i jak na was dzialaly te tabletki czy ulatwia zajscie w ciaze??Moze ktos cos poradzi . Pozdrawiam:)

Magda26
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    clo bierze się na wzrost pęcherzyków. a duphaston by zapobiec poronieniu i pomóc w zagnieżdżeniu, bo clo nie pozwala na wzrost endometrium.

M&M
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda masz na forum temat CLO, to normalne ze masz dupka i clo, przy braniu clo trzeba sprawdzac czy nie doszło do torbieli.

• Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha dzieki,,bo nie bardzo sie na tym znam...:)

Magda26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ