Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Duphaston

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, zaczynam moja przygodę z duphastonem. Mam brać 2 tabletki dziennie od 14 do 24 dnia cyklu. Wczoraj wzięłam pierwsze 2 tabletki. Dziś od rana mnie mdli a brzuch i krzyż bolą jak na @. Do tego wszystko mnie maksymalnie wkurza, chodzę podminowana, właśnie kopnelam lodówkę na którą wpadłam wchodząc do kuchni (chyba mi odbiło :D) . Czy to moze być efekt leku, tak szybko po 1. dobie :>? Są tu dziewczyny na które duphaston podzialal podobnie?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To skutki uboczne Duphastonu. Było już kilka takich tematów - poszukaj i poczytaj ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki. Dokształciłam się. Trochę mnie martwi ze co miesiąc czeka mnie taka jazda ale czego się nie robi dla wyższego celu. Pozdrawiam ciepło.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ