WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Duphaston

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, zaczynam moja przygodę z duphastonem. Mam brać 2 tabletki dziennie od 14 do 24 dnia cyklu. Wczoraj wzięłam pierwsze 2 tabletki. Dziś od rana mnie mdli a brzuch i krzyż bolą jak na @. Do tego wszystko mnie maksymalnie wkurza, chodzę podminowana, właśnie kopnelam lodówkę na którą wpadłam wchodząc do kuchni (chyba mi odbiło :D) . Czy to moze być efekt leku, tak szybko po 1. dobie :>? Są tu dziewczyny na które duphaston podzialal podobnie?

hipisiątko lubi tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To skutki uboczne Duphastonu. Było już kilka takich tematów - poszukaj i poczytaj ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki. Dokształciłam się. Trochę mnie martwi ze co miesiąc czeka mnie taka jazda ale czego się nie robi dla wyższego celu. Pozdrawiam ciepło.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ