X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Duphaston

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, zaczynam moja przygodę z duphastonem. Mam brać 2 tabletki dziennie od 14 do 24 dnia cyklu. Wczoraj wzięłam pierwsze 2 tabletki. Dziś od rana mnie mdli a brzuch i krzyż bolą jak na @. Do tego wszystko mnie maksymalnie wkurza, chodzę podminowana, właśnie kopnelam lodówkę na którą wpadłam wchodząc do kuchni (chyba mi odbiło :D) . Czy to moze być efekt leku, tak szybko po 1. dobie :>? Są tu dziewczyny na które duphaston podzialal podobnie?

hipisiątko lubi tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To skutki uboczne Duphastonu. Było już kilka takich tematów - poszukaj i poczytaj ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki. Dokształciłam się. Trochę mnie martwi ze co miesiąc czeka mnie taka jazda ale czego się nie robi dla wyższego celu. Pozdrawiam ciepło.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ