X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Duphaston + Clo
Odpowiedz

Duphaston + Clo

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • potworu Przyjaciółka

Wysłany: 11 maja 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy łaczyłyście kiedyś dupka na wywołanie okresu i od razu później (w odpowiednich dniach cyklu, oczywiście) clo? Trochę się boję takiego połączenia, że przestymulowane te pęcherzyki będą albo że wadliwe...
    Może któraś z Was miała okazje testować takie połączenie?
    Dzięki za odpowiedzi!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)

Ja biorę dupka od 16dc do 25dc z nowym cyklem zaczynam Clo od 2dc przez 5 dni i jest wszystko ok :) Pęcherzyki są i pięknie pękają. Biorę drugi cykl i w obu miałam szanse na bliźnięta bo były dwie owulacje ale później wszystko zależy od plemniczków ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ