X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną duphaston i clo symulacja
Odpowiedz

duphaston i clo symulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • elukkkcha245 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny mam pytanie..? zastanawiam się czy mój ginekolog nie pospieszył się z braniem dupka. Biore go 4 dzień a według ovu. owulacji jeszcze u mnie nie było. I martwią mnie te dziwne zawroty głowy i brak koncentracji. A moje gazy sa tak wstrętne ze nie można wytrzymać. Nie wiem czy to jest normalmne?

ea895dd043.png
  • elukkkcha245 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napiszcie mi też czy miałyście jakieś skutki uboczne po dupku.

ea895dd043.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elukha ja miałam skutki uboczne ale inne niz Ty masz, natomiast dhupaston sie bierze 3 dni po owulacji.

• Iskiereczka Przyjaciółka

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po clo jestem strasznie nerwowa w tym cyklu..( a to juz 4 cykl z clo duphastonem i bromergonem..;/) troche jestem też spiąca i bardziej odczuwam zmeczenie..

elukkkcha245 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ