X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną duphaston i clo symulacja
Odpowiedz

duphaston i clo symulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • elukkkcha245 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny mam pytanie..? zastanawiam się czy mój ginekolog nie pospieszył się z braniem dupka. Biore go 4 dzień a według ovu. owulacji jeszcze u mnie nie było. I martwią mnie te dziwne zawroty głowy i brak koncentracji. A moje gazy sa tak wstrętne ze nie można wytrzymać. Nie wiem czy to jest normalmne?

ea895dd043.png
  • elukkkcha245 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napiszcie mi też czy miałyście jakieś skutki uboczne po dupku.

ea895dd043.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elukha ja miałam skutki uboczne ale inne niz Ty masz, natomiast dhupaston sie bierze 3 dni po owulacji.

• Iskiereczka Przyjaciółka

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po clo jestem strasznie nerwowa w tym cyklu..( a to juz 4 cykl z clo duphastonem i bromergonem..;/) troche jestem też spiąca i bardziej odczuwam zmeczenie..

elukkkcha245 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ