Duphaston-skutki uboczne
-
WIADOMOŚĆ
-
Duphaston daje objawy jak wczesna ciąża. Sporo ciążowych objawów jest bowiem spowodowanych przez wysoki progesteron, a nie rosnące bHCG. Ja w każdym cyklu z dupkiem miałam piersi-ginanty, ciężkość w okolicach miednicy, bez względu na to czy był to cykl zakończony dwiema kreskami, czy jedną. Także spokojnie, bez wkręcania sobie. Czekajcie na @ i oby nie przyszła Ale te objawy to może być po prostu działanie syntetycznego progesteronu.
-
nick nieaktualny
-
jestem w pierwszym cyklu z clo i dupkiem.. Owulację miałam 17dc. Wczoraj 6dpo zaczęło się plamienie. Dziś jest mocniejsze, wręcz jakby lekkie krwawienie.. Czy to może być od duphastonu? Jest jeszcze możliwość że to oczyszczanie się jajników z torbieli ale już sama nie wiem bo ból mam jak miesiączkowy.. Miała któraś tak? Jestem przerażona a gin może mnie przyjąć dopiero we wtorek..
-
Hej marysiaanna ! Rozumiem ze jestes teraz w trakcie brania dupka? Mi sie w trakcie nigdy nie zdarzylo krwawienie ale czytalam ze innym sie zdarza. Nie wiem co to moze byc. Jezeli torbiel z jajnika to chyba na chlopski rozum jajnik powinien bolec a nie jak na okres ale nie znam sie na tym
-
nowatorka wrote:Hej marysiaanna ! Rozumiem ze jestes teraz w trakcie brania dupka? Mi sie w trakcie nigdy nie zdarzylo krwawienie ale czytalam ze innym sie zdarza. Nie wiem co to moze byc. Jezeli torbiel z jajnika to chyba na chlopski rozum jajnik powinien bolec a nie jak na okres ale nie znam sie na tym
Jajnik też boli i dlatego nie wiem.. Pisałam do gina i on twierdzi że to przez tą torbiel jednaka ale ja już sama nie wiem.. A jeśli jest to krwawienie (plamienie) to jest w ogóle jakiaś nadzieja za zagnieżdżenie? Bo gin mi kazał dalej brać tego dupka -
No to jak gin tak powiedzial to prawdopodobnie to przez torbiel. Mysle ze szansana zagniezdzenie jest bo nie wiem czy torbiel ma cos z tym wspolnego. Pewnie pekla pod wplywem hormonow. Powinno ci minac niedlugo to krwawienie. Bierz dupka i badz spokojna. Masz wszystko pod kontrola gina
-
nowatorka wrote:No to jak gin tak powiedzial to prawdopodobnie to przez torbiel. Mysle ze szansana zagniezdzenie jest bo nie wiem czy torbiel ma cos z tym wspolnego. Pewnie pekla pod wplywem hormonow. Powinno ci minac niedlugo to krwawienie. Bierz dupka i badz spokojna. Masz wszystko pod kontrola gina
Dziękuję Bardzo mnie uspokoiłaś Mam nadzieję że faktycznie nic się złego nie będzie dziać i że przejdzie No i że w końcu zobaczę II krechy tak jak rok temu