X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Duphaston-skutki uboczne
Odpowiedz

Duphaston-skutki uboczne

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy skutki uboczne dupka czułyście od razu, tj. w 1 cyklu brania?

to mój 3 cykl z dupkiem- biorę od 16 do 25 dc

w poprzednich 2 cyklach nie bolały mnie piersi, a w tym bolą- oczywiście mam nadzieję, ze to fasolka, a nie dupek, ale czy to możliwe żebym dopiero w 3 cyklu miała takie objawy po dupku ?

• Mysza1986 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieczyny, ja pu dupku mam tai ból piersi że nie mogę spać na brzuchu plus oczywiście wylewają się z każdego stanika, dodatkowo od 1 dnia brania obnizony nastrój

bv5tg9v.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ