X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Duphaston-skutki uboczne
Odpowiedz

Duphaston-skutki uboczne

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy skutki uboczne dupka czułyście od razu, tj. w 1 cyklu brania?

to mój 3 cykl z dupkiem- biorę od 16 do 25 dc

w poprzednich 2 cyklach nie bolały mnie piersi, a w tym bolą- oczywiście mam nadzieję, ze to fasolka, a nie dupek, ale czy to możliwe żebym dopiero w 3 cyklu miała takie objawy po dupku ?

• Mysza1986 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieczyny, ja pu dupku mam tai ból piersi że nie mogę spać na brzuchu plus oczywiście wylewają się z każdego stanika, dodatkowo od 1 dnia brania obnizony nastrój

bv5tg9v.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ