X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Duphaston za późno
Odpowiedz

Duphaston za późno

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Moni9126 Znajoma

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny!

• Moni9126 Znajoma

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ups chyba nie wkleilo mi pytania

• Moni9126 Znajoma

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy widzicie całe pytanie? Bo mi wyświetla pierwsza linijkę ;/

• Moni9126 Znajoma

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponawiam, krótkie cykle plamienia przed @, duphaston mam brać od 16-25 dc z tym, że e tym cyklu wydaje mi of się że owulacja była 9-10 dnia cyklu, czy nie za późno ten duphaston na ewentualne zagnieżdżenie? 6 cykl starań i zero efektów ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ