X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dwurożna macica
Odpowiedz

Dwurożna macica

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anuska94 Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2023, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemanko mam problem, ginekolog stwierdził po cytologii u mnie dwurożną macicę.Mam przez to problem z zajściem w ciążę.Chcę się dowiedzieć czy któraś z was ma lub miała taki problem.Jak było u was z zajściem w ciążę przez to?Jakie było wasze leczenie.Mi narazie powiedział gin że histeroskopowo ale do zabiegu trochę czasu musi potrwać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2023, 19:11

• Anuska94 Ekspertka

Wysłany: 10 lipca 2023, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ