X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dziwne objawy o stymulacji
Odpowiedz

Dziwne objawy o stymulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gienia40 Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Przyjmowałam menopur 300iu, orgalutran, zivafert, provera. W zeszłym tygodniu miałam punkcję.

Ok 2 dni po punkcji zaczęły mi się takie dziwne fale goraca na stopach (nie podeszwowa część, tylko u gory), tak jakby ktoś mi żyłę polewał ciepła woda. Trwa to ok sekundy i przestaje. Zazwyczaj w 1 nodze. Kilka razy dziennie, bez wzgl na pizycje ciala.
    Czy któraś z Was tak miała?
    Boje się zakrzepicy, zaczęłam nosic podkolanówki, żadnych heparyn nie dostałam.
    Rano podjadę zrobić d dimery i Morfologie ale jestem trochę zaniepokojona.
    Po punkcji mam spore wzdecie i bolesny brzuch więc nie chodzę tyle co powinnam.
    Wokół żyły ani kostki nie ma obrzęku, skóra wygląda normalnie, nogi nie zmieniły objętości.
    Któraś z Was tak miała? W ulotce jest napisane, że mogą być uderzenia goraca ale chyba nie na stopie?:)
    Jestem na wyjeździe, nie mam za bardzo do kogo pójść, moze do chirurga, klinika 2h Drogi.
    Dzieki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca, 20:54

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ