X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dziwne objawy o stymulacji
Odpowiedz

Dziwne objawy o stymulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gienia40 Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Przyjmowałam menopur 300iu, orgalutran, zivafert, provera. W zeszłym tygodniu miałam punkcję.

Ok 2 dni po punkcji zaczęły mi się takie dziwne fale goraca na stopach (nie podeszwowa część, tylko u gory), tak jakby ktoś mi żyłę polewał ciepła woda. Trwa to ok sekundy i przestaje. Zazwyczaj w 1 nodze. Kilka razy dziennie, bez wzgl na pizycje ciala.
    Czy któraś z Was tak miała?
    Boje się zakrzepicy, zaczęłam nosic podkolanówki, żadnych heparyn nie dostałam.
    Rano podjadę zrobić d dimery i Morfologie ale jestem trochę zaniepokojona.
    Po punkcji mam spore wzdecie i bolesny brzuch więc nie chodzę tyle co powinnam.
    Wokół żyły ani kostki nie ma obrzęku, skóra wygląda normalnie, nogi nie zmieniły objętości.
    Któraś z Was tak miała? W ulotce jest napisane, że mogą być uderzenia goraca ale chyba nie na stopie?:)
    Jestem na wyjeździe, nie mam za bardzo do kogo pójść, moze do chirurga, klinika 2h Drogi.
    Dzieki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca, 20:54

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ