Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną elektrokauteryzacja jajników
Odpowiedz

elektrokauteryzacja jajników

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Naffa Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2017, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey, czy któraś z was jest po zabiegu elektrokauteryzacji jajników (pcos)? jak wygląda przygotowanie do zabiegu, w którym dniu cyklu się go robi, a przede wszystkim czy się udało zajść w ciążę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2017, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po co tworzysz 2 te same wątki?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam ten zabieg 2 lata temu podczas laparoskopii i jajniki dzięki temu lepiej pracowały. W ciąży nie jestem ale pewnie przez inne problemy nie pcos.

• Naffa Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2017, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    Po co tworzysz 2 te same wątki?!
    Bardzo Cię przepraszam, usunę.

Trochę życzliwości.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ