Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną elektrokauteryzacja jajników
Odpowiedz

elektrokauteryzacja jajników

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Naffa Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2017, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey, czy któraś z was jest po zabiegu elektrokauteryzacji jajników (pcos)? jak wygląda przygotowanie do zabiegu, w którym dniu cyklu się go robi, a przede wszystkim czy się udało zajść w ciążę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2017, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po co tworzysz 2 te same wątki?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam ten zabieg 2 lata temu podczas laparoskopii i jajniki dzięki temu lepiej pracowały. W ciąży nie jestem ale pewnie przez inne problemy nie pcos.

• Naffa Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2017, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    Po co tworzysz 2 te same wątki?!
    Bardzo Cię przepraszam, usunę.

Trochę życzliwości.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Idealna laktacja - kiedy, jak powstaje mleko i dlaczego warto kupić laktator?

Czy idealna laktacja istnieje? Tak! Ale czasami wymaga wsparcia. Są kobiety, dla których karmienie piersią jest zupełnie bezproblemowe. Wiele jednak świeżo upieczonych mam zmaga się z  problemami na początku swojej drogi laktacyjnej: zbyt mała produkcja pokarmu, nieefektywne ssanie przez dziecko, trudności z przystawianiem... O ile trudności z przystawieniem warto skonsultować z położną lub doradczynią, to problem ze zbyt małą ilością pokarmu można rozwiązać samodzielnie, wspomagając się laktatorem. O idealnej laktacji - kiedy i jak powstaje mleko w piersiach oraz czy warto kupić laktator i na co zwrócić uwagę przy wyborze.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ