SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się z pomocą medyczną › Elektrokonizacja szyjki macicy
Odpowiedz

Elektrokonizacja szyjki macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aniulka88 Debiutantka

Wysłany: 28 stycznia 2024, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Pań miała elektrokonizacje szyjki macicy? Jak miesiączka po takim zabiegu u Was? U mnie minął rok i odczuwam dziwne skurcze macicy,do tego 4 dni przed miesiączką już zaczynają się plamienia. Ból podczas miesiączki taki, że nie potrafię funkcjonować w takim dniu.

• izabelka90 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2024, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniulka88 wrote:
    Czy któraś z Pań miała elektrokonizacje szyjki macicy? Jak miesiączka po takim zabiegu u Was? U mnie minął rok i odczuwam dziwne skurcze macicy,do tego 4 dni przed miesiączką już zaczynają się plamienia. Ból podczas miesiączki taki, że nie potrafię funkcjonować w takim dniu.
    Jestem po konizacji miesiączki jak należy, bez plamień. Jedynym powikłaniem było u mnie zwężenie kanału szyjki macicy co okazało się podczas transferu zarodka ivf, po histeroskopii już okej. Ale przez to zwężenie nie miałam żadnych problwmowuz mjesiaczkami były takie jak przed zabiegiem.

31.08.26 VIII FET 4bb 8dpt 25,5 10dpt 80,5 12dpt 223 17dpt 2200 🙏 22dpt USG crl 0,22cm i 💓
    ☀️ rośnij zdrowo słoneczko ☀️🙏🍀
  • Aniulka88 Debiutantka

Wysłany: 29 stycznia 2024, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź 😊. Czyli coś znowu nie tak u mnie skoro te plamienia przed miesiączką.

• izabelka90 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2024, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniulka88 wrote:
    Dziękuję za odpowiedź 😊. Czyli coś znowu nie tak u mnie skoro te plamienia przed miesiączką.
    Na pewno bym sprawdziła to u lekarza, może jakaś infekcja stąd te plamienia.
    Robiłaś już cytologie po zabiegu?
    Powodzenia🐞🍀

31.08.26 VIII FET 4bb 8dpt 25,5 10dpt 80,5 12dpt 223 17dpt 2200 🙏 22dpt USG crl 0,22cm i 💓
    ☀️ rośnij zdrowo słoneczko ☀️🙏🍀
  • Aniulka88 Debiutantka

Wysłany: 29 stycznia 2024, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak robiłam cytologie i wyszła ok. Teraz kolejna cytologia w marcu.

izabelka90 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ