X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Endometrium proszę o pomoc
Odpowiedz

Endometrium proszę o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosia8888 Debiutantka

Wysłany: 1 lutego 2022, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bylam dzisiaj ma usg cykl stymulowany. Jestem po owulacji, lekarz widział ciałko żółte. Powiedzial że endometrium wynosi 9.26mm nie wyglądał na zadowolnego. Czy ten wynik jest ok? Czy jednak za male?

Krakowska lubi tę wiadomość

• Paulina12345 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2022, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, jest ok

Gosia8888 lubi tę wiadomość

• Krakowska Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2022, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo ładne.

Gosia8888 lubi tę wiadomość

Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
    I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
    VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ