X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Endometrium proszę o pomoc
Odpowiedz

Endometrium proszę o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosia8888 Debiutantka

Wysłany: 1 lutego 2022, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bylam dzisiaj ma usg cykl stymulowany. Jestem po owulacji, lekarz widział ciałko żółte. Powiedzial że endometrium wynosi 9.26mm nie wyglądał na zadowolnego. Czy ten wynik jest ok? Czy jednak za male?

Krakowska lubi tę wiadomość

• Paulina12345 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2022, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, jest ok

Gosia8888 lubi tę wiadomość

• Krakowska Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2022, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo ładne.

Gosia8888 lubi tę wiadomość

Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
    I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
    VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ