X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Equoral 25 mg sprzedam
Odpowiedz

Equoral 25 mg sprzedam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iza_m123 Debiutantka

Wysłany: 4 kwietnia 2023, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam na sprzedaż 4 opakowania Equoral 25 mg, po 50 kapsułek, nie otwierane. Termin ważności 07/2025.

W przypadku pytań, proszę o kontakt mailowy: [email protected]

• Iza_m123 Debiutantka

Wysłany: 24 czerwca 2023, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostało mi jeszcze 1 całe opakowanie Equoral 25 mg i 1 otwarte, w którym zostało 27 kapsułek.

W przypadku pytań, proszę o kontakt mailowy: [email protected]

• Iza_m123 Debiutantka

Wysłany: 21 lipca 2023, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ