X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Equoral 25 mg sprzedam
Odpowiedz

Equoral 25 mg sprzedam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iza_m123 Debiutantka

Wysłany: 4 kwietnia 2023, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam na sprzedaż 4 opakowania Equoral 25 mg, po 50 kapsułek, nie otwierane. Termin ważności 07/2025.

W przypadku pytań, proszę o kontakt mailowy: [email protected]

• Iza_m123 Debiutantka

Wysłany: 24 czerwca 2023, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostało mi jeszcze 1 całe opakowanie Equoral 25 mg i 1 otwarte, w którym zostało 27 kapsułek.

W przypadku pytań, proszę o kontakt mailowy: [email protected]

• Iza_m123 Debiutantka

Wysłany: 21 lipca 2023, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ