X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Estrofem- cały czas miesiączkuję.
Odpowiedz

Estrofem- cały czas miesiączkuję.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Evqa Koleżanka

Wysłany: 30 grudnia 2023, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, dziewczyny.
    Nigdy nie sądziłam, że zaloguję się kiedyś na takie forum, ale czuję się potwornie samotna w walce o dziecko. Jak mąż by mnie nie kochał, to jednak nie on co miesiąc dostaje okres. Na pewno rozumiecie, co mam na myśli.
    Jestem po pierwszym transferze. Nasza sytuacja wygląda tak, że ja jestem zdrowa (na chwilę obecną niczego niepokojącego u mnie nie wykryto), a problem z naturalną ciążą wynika u nas z jakości nasienia (wady budowy u prawie 100% zawodników).
    Bardzo dobrze zareagowałam na stymulację, udało się wychodować 14 pęcherzyków, w 11 były dojrzałe komórki, wszystkie się zapłodniły i uzyskaliśmy 9 zarodków.
    Transfer miał być tylko formalnością. Blastocysta 5.1.1.
    I dupa.
    Zarodek się nie przyjął, w dni po transferze zaczął mi się okres.
    Teraz przygotowuję się do criotranaferu, ale pewnie po Nowym Roku będę musiała odstawić Estrofem i czekać na kolejne pomysły lekarza.
    Estrofem zazywam od 1dc najpierw 2x dziennie przez 6 dni, a później 3x dziennie. Dzisiaj jest 10 dzień a okres mi się tylko rozkręca. We wtorek 2.01 mam usg i krew (progesteron).
    Czy któraś z Was też tak miała, że Estrofem nie zahamował krwawienia?

Artemida Olsztyn 🚫 NIGDY WIĘCEJ

🚺 37l
    🚹 42 l, wadliwa budowa chłopaków
    Długi protokół ➡️ 11 jajeczek ➡️ 9 zarodków ➡️ transfer blastocysty 5.1.1. ➡️ nieudany, nie zagnieździł się
    Crio➡️4.2.1➡️nieudany, nie zagnieździ się
    7 X ❄️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ