X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną estrofem crio transfer
Odpowiedz

estrofem crio transfer

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • takasobieja Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam 8dc, od 1dc biorę estrofem 2x1 tabletka. Mam mega rozciagliwy śluz, no to ok. Ale szyjka jest też meeega otwarta jak na owu. To normalne? Mam usg w piątek. Normalnie owu mam w okolicy 18dc. Nie wiem czy to normalne z tą szyjka. W piątek mam dowiedzieć się kiedy crio

Gameta Rzgów
    III procedury ivf. (4 mrozaczki :))
    4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897 ;)
    08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
    Leoś 1580g i Laura 1420g. <3
  • katrina Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Dajesz mi nadzieję na to że z 4CC może być ciąża:)

relgx1hpnsuaq9hd.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ