X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Estrofem i Provera
Odpowiedz

Estrofem i Provera

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • małpka Debiutantka

Wysłany: 14 października 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, chciałam sie dowiedzieć czy któraś z was też ma takie problemy, od zawsze nie mam okresu, i niestety musze wywoływać go tabletkami. Mam bardzo niski estrogen jak i progesteron ze względu że moja przysadka mózgowa ich nie wytwarza. Biore więc Estrogen i Provere po których dostaje miesiączke, niestety obawiam sie że to jest tylko tzw.:sztuczna" miesiączka.W dodatku mam małe jajniki oraz szyjke macicy. Czy któraś z was brała Estrofem i Provere. ? Czy ona pomogła wam w zajściu w ciąże. ? Bardzo bym chciała zajść ale niestety nie udaje się nawet na tych tabletkach, choć mój gin powiedział że w trakcie kuracji mam sie starać.

[img]http://elapso.pl/suwaczek/małpka/183DF5/FF122A/45FFF3/32FF2B/17407.png[/img]
  • małpka Debiutantka

Wysłany: 15 października 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze pomużcie, czy któraś z was ma takie same problemy jak ja. ? i czy którejś z was udało sie zaciążyć. ?

[img]http://elapso.pl/suwaczek/małpka/183DF5/FF122A/45FFF3/32FF2B/17407.png[/img]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ