Estrofem mite - plamienia
-
Hejka, to jest moj 5 cykl stymulowany. Dzis jest 9 dc, a od 7 dc biorę estofem mite po 1 tabletce. Moja miesiączka zwykłe trwała 6 -7 dni tak już bez zadnych plamien. Dziś jest 9 dc i nadal mam plamienia delikatne ( sluz z domieszka brazowego). Dziwi mnie to bo nigdy tak nie miałam i nie wiem czy to coś niepokojącego. Macie jakieś doświadczenia? U lekarza na monitoringu będę w poniedziałek i na pewno zapytam się czy to normalne. Póki co, może wy też tak mialyscie? Jeśli tak to co się dzieje z moim organizmem?
-
MonikaP wrote:Hejka, to jest moj 5 cykl stymulowany. Dzis jest 9 dc, a od 7 dc biorę estofem mite po 1 tabletce. Moja miesiączka zwykłe trwała 6 -7 dni tak już bez zadnych plamien. Dziś jest 9 dc i nadal mam plamienia delikatne ( sluz z domieszka brazowego). Dziwi mnie to bo nigdy tak nie miałam i nie wiem czy to coś niepokojącego. Macie jakieś doświadczenia? U lekarza na monitoringu będę w poniedziałek i na pewno zapytam się czy to normalne. Póki co, może wy też tak mialyscie? Jeśli tak to co się dzieje z moim organizmem?
Też właśnie teraz tak mam, czy wiadomo co Ci było? -