X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Estrofem mite - plamienia
Odpowiedz

Estrofem mite - plamienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MonikaP Debiutantka

Wysłany: 27 lutego 2020, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, to jest moj 5 cykl stymulowany. Dzis jest 9 dc, a od 7 dc biorę estofem mite po 1 tabletce. Moja miesiączka zwykłe trwała 6 -7 dni tak już bez zadnych plamien. Dziś jest 9 dc i nadal mam plamienia delikatne ( sluz z domieszka brazowego). Dziwi mnie to bo nigdy tak nie miałam i nie wiem czy to coś niepokojącego. Macie jakieś doświadczenia? U lekarza na monitoringu będę w poniedziałek i na pewno zapytam się czy to normalne. Póki co, może wy też tak mialyscie? Jeśli tak to co się dzieje z moim organizmem?

• Eja89 Koleżanka

Wysłany: 6 lutego 2023, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaP wrote:
    Hejka, to jest moj 5 cykl stymulowany. Dzis jest 9 dc, a od 7 dc biorę estofem mite po 1 tabletce. Moja miesiączka zwykłe trwała 6 -7 dni tak już bez zadnych plamien. Dziś jest 9 dc i nadal mam plamienia delikatne ( sluz z domieszka brazowego). Dziwi mnie to bo nigdy tak nie miałam i nie wiem czy to coś niepokojącego. Macie jakieś doświadczenia? U lekarza na monitoringu będę w poniedziałek i na pewno zapytam się czy to normalne. Póki co, może wy też tak mialyscie? Jeśli tak to co się dzieje z moim organizmem?

Też właśnie teraz tak mam, czy wiadomo co Ci było?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ