X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną estrofem na endometrium - cykl naturalny
Odpowiedz

estrofem na endometrium - cykl naturalny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Borden Autorytet

Wysłany: 28 września 2019, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Czy któraś z was brała estrofem na polepszenie endometrium w cyklu naturalnym dłużej niz 5 dni i nie zaszkodziło to rozwojowi pęcherzyka (była owulacja)? Zastanawiam się nad taką kombinacją: letrozol plus dłużej niż 5 dni estrofem (bo moje endo nie reaguje na viagrę ale coś drgnęło po 5 dniach stosowania estrofemu). Boję się jednak że estrofem zablokuje mi owu. A może brałyście estrofem plus gonadotropiny? Albo jeszcze coś innego z estrofemem? Ważne żeby był to cykl naturalny - nie invitro. Z góry dziekuje za wszelkie sugestie

Wady:
    # niedoczynność i Hashi i IO
    # MTHFR C677 homozygota
    # słabo dodatnie p/c kardiolipinie
    # ostatnio kiepskie endo - 6 mm
    #1 poronienie w 10 tyg (zarodek XX - zdrowy)

# NK - 25%
    # il 10 i il 5 - za nisko
    # szczepienia - dr Paśnik

Pozytywy:
    * KIR BX (brak tylko 1 implantacyjnego)
    * Amh - 2,7

Zalety:
    - 1 dziecko

Mąż: armia zacna, morfo od 4-6%, fragmentacja 14%
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 2 października 2019, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam estrofem i estrofem mite i mi nie zablokował owulacji a brałam od 7 do 14dc po 1tabl. Nic mi on nie dał ;-)

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ