X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Femoston

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mirabelcia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Czy któraś z Was stosowała femoston? Mam zanik miesiączki, nie ponawiła się nawet po luteinie. Czy ten lek pomógł Wam? Jak to jest z zajściem w ciążę?

12.2014-Aniołek
    03.2017- początek leczenia w Invimed
    02.06.2017- 1 IUI :(
    Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
    Nasienie ok, drożność ok
  • kkinga Znajoma

Wysłany: 3 stycznia 2017, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej...
    Ja używam cały czas...Niestety ja go mam ze względu na wczesne wygaśnięcie funkcji jajników (menopauza).. bez tego leku nie dostaję okresu... a mam dopiero 28 lat :(

Kinga
  • Mirabelcia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy starasz sie o maluszka? Jezeli tak, czy lekarze daja jakies szanse?

12.2014-Aniołek
    03.2017- początek leczenia w Invimed
    02.06.2017- 1 IUI :(
    Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
    Nasienie ok, drożność ok
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ