Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

fertilman

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LadyK Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam problem, kupiłam dla męza drugie opakowanie fertilman w aptece internetowej i dostałam tabletki niebieskie, a poprzednio były to kremowe kapsułki. Czy to normalne, może zmienili produkcje, prosze piszcie jak wygladały wasze?

20120602580114.png
  • Tilka Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupowałam kilka dni temu FertilMan Plus i są to kremowe tabletki

Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
    01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A :( 06.05.2015 transfer 4BB :(
    18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml :D
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj odebrałam w aptece kolejne pudełeczko tabletek i też mamy kremowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kremowe...moze zadzown do tej apteki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 18:36

• aneta1989 Debiutantka

Wysłany: 16 maja 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja dostalam wlasnie tabletki dla meza Fertilman sa koloru niebieskiego do tego maja jeszcze jakies dziwne plamki jakby zaczynaly plesniec czy cus nie wiem co to jest.. czy ktos sie juz z tym spotkal wczesniej?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ