Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

fertilman

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LadyK Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam problem, kupiłam dla męza drugie opakowanie fertilman w aptece internetowej i dostałam tabletki niebieskie, a poprzednio były to kremowe kapsułki. Czy to normalne, może zmienili produkcje, prosze piszcie jak wygladały wasze?

20120602580114.png
  • Tilka Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupowałam kilka dni temu FertilMan Plus i są to kremowe tabletki

Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
    01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A :( 06.05.2015 transfer 4BB :(
    18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml :D
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj odebrałam w aptece kolejne pudełeczko tabletek i też mamy kremowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kremowe...moze zadzown do tej apteki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 18:36

• aneta1989 Debiutantka

Wysłany: 16 maja 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja dostalam wlasnie tabletki dla meza Fertilman sa koloru niebieskiego do tego maja jeszcze jakies dziwne plamki jakby zaczynaly plesniec czy cus nie wiem co to jest.. czy ktos sie juz z tym spotkal wczesniej?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ