X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

fertilman

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LadyK Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam problem, kupiłam dla męza drugie opakowanie fertilman w aptece internetowej i dostałam tabletki niebieskie, a poprzednio były to kremowe kapsułki. Czy to normalne, może zmienili produkcje, prosze piszcie jak wygladały wasze?

20120602580114.png
  • Tilka Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupowałam kilka dni temu FertilMan Plus i są to kremowe tabletki

Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
    01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A :( 06.05.2015 transfer 4BB :(
    18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml :D
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj odebrałam w aptece kolejne pudełeczko tabletek i też mamy kremowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kremowe...moze zadzown do tej apteki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 18:36

• aneta1989 Debiutantka

Wysłany: 16 maja 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja dostalam wlasnie tabletki dla meza Fertilman sa koloru niebieskiego do tego maja jeszcze jakies dziwne plamki jakby zaczynaly plesniec czy cus nie wiem co to jest.. czy ktos sie juz z tym spotkal wczesniej?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ