X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

fertilman

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LadyK Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam problem, kupiłam dla męza drugie opakowanie fertilman w aptece internetowej i dostałam tabletki niebieskie, a poprzednio były to kremowe kapsułki. Czy to normalne, może zmienili produkcje, prosze piszcie jak wygladały wasze?

20120602580114.png
  • Tilka Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupowałam kilka dni temu FertilMan Plus i są to kremowe tabletki

Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
    01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A :( 06.05.2015 transfer 4BB :(
    18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml :D
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj odebrałam w aptece kolejne pudełeczko tabletek i też mamy kremowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kremowe...moze zadzown do tej apteki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 18:36

• aneta1989 Debiutantka

Wysłany: 16 maja 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja dostalam wlasnie tabletki dla meza Fertilman sa koloru niebieskiego do tego maja jeszcze jakies dziwne plamki jakby zaczynaly plesniec czy cus nie wiem co to jest.. czy ktos sie juz z tym spotkal wczesniej?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ