X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Fertimedica Warszawa
Odpowiedz

Fertimedica Warszawa

Oceń ten wątek:
  • Alora Nowa

Wysłany: 4 września, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny. Zaczynam swoją przygodę z ferti. Na razie jestem na etapie diagnozowania. Dotychczas byłam biernym członkiem forum, poczytuje sobie posty. To miejsce to skarbnica wiedzy. Dużo się dowiedziałam o kolejnych etapach leczenia. Niestety podejrzewam że z mężem czeka nas in vitro. Malz ma bardzo kiepskie parametry nasienia, prawie brak ruchliwości i morfo 1%. U mnie na razie zrobione tylko badania hormonalne i monitoring i wygląda na to że wszystko jest ok. Zaproponowali nam inseminację, 3 podejscia a jak się nie uda to mamy pogłębić diagnostykę i rozważyć ivf. Czy myślicie że te inseminację mają sens? Czytałam na tym forum w którymś wątku, że przy takim nasieniu nie ma szans na zapłodnienie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września, 20:59

‹‹ 178 179 180 181 182
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ