Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Fertimedica Warszawa
Odpowiedz

Fertimedica Warszawa

Oceń ten wątek:
  • Alora Nowa

Wysłany: 4 września 2024, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny. Zaczynam swoją przygodę z ferti. Na razie jestem na etapie diagnozowania. Dotychczas byłam biernym członkiem forum, poczytuje sobie posty. To miejsce to skarbnica wiedzy. Dużo się dowiedziałam o kolejnych etapach leczenia. Niestety podejrzewam że z mężem czeka nas in vitro. Malz ma bardzo kiepskie parametry nasienia, prawie brak ruchliwości i morfo 1%. U mnie na razie zrobione tylko badania hormonalne i monitoring i wygląda na to że wszystko jest ok. Zaproponowali nam inseminację, 3 podejscia a jak się nie uda to mamy pogłębić diagnostykę i rozważyć ivf. Czy myślicie że te inseminację mają sens? Czytałam na tym forum w którymś wątku, że przy takim nasieniu nie ma szans na zapłodnienie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2024, 20:59

‹‹ 178 179 180 181 182
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ