X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

fraxiparine

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • An33 Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2021, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam pytanie czy któraś z Was brała zastrzyk fraxiparine? mam stwierdzony hiperandrogenizm i dodatkowo biorę encorton 10mg. ile trwało takie staranie podczas zastrzykow?

Evie lubi tę wiadomość

• Dorin123 Autorytet

Wysłany: 9 października 2021, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie kupię Fraxiparine 0.6 / Metypred 4mg / Relanium 2 i 5 mg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2021, 16:46

• Oczekująca2022 Nowa

Wysłany: 10 października 2021, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorin123 wrote:
    Chętnie kupię Fraxiparine 0.6 / Metypred 4mg / Relanium 2 i 5 mg.

Mam na sprzedaż jedno całe opakowanie i w drugim 8 zastrzykow fraxiparine 0,6. Jakbys była zainteresowana zapraszam na priv.

• Dorin123 Autorytet

Wysłany: 11 października 2021, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2021, 20:21

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ