Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEszkilu wrote:Marzenka, miałam na myśli panią Monikę S
Kinga, ale słodka kluseczka Śliczna ta Wasza Julcia!
Lucky, przeogromnie gratuluje! Malutka dojdzie do siebie (Ty też!) a punktacja Apgar jest tylko skalą i nie powinna być wyrocznią. Czy masz może nazwisko na C lub Ł? Opisywałam wczoraj RTG.
Malutkiej rtg opisywalas ?
Dzisiaj miałam ja na rączkach...płacze cały dzień.
Jakie to wzruszajace -
nick nieaktualnyCiężko Was nadążyć...po porodzie spuchly mi powieki od wysiłku nic nie widziałam.
Dziękuję Wam za wsparcie.
Nasza kruszynka jest slodziutka.
Nie mogę się na nią napatrzec.Kuczka, Kasia2602, Zola89, PanJamnik, Lunitari, Tinka1, Anovi, Lenonki lubią tę wiadomość
-
Zola89 wrote:Justyna, a dr Ciepłuch w czym się specjalizuje?
Ja ostatnio opadam z sił. Czasem czuję, że zaczyna mnie to przerastać i przeraża mnie to, że skoro M ma super nasienie, a ja niby super warunki, a nie wychodzi to może moje jajeczka są tak słabe?
To ginekolog - endokrynolog. Stary wyga, pracował albo pracuje w szpitalu. Moja koleżanka mi go polecila, ja muszę przede wszystkim tarczycę uregulować a ona szaleje choc moja drka powiedziała że ona w niczym nie przeszkadza.
Zola, ja widzę że Ty masz takie same mysli jak ja- że to wina jajeczek :pHashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
Ciąża bliźniacza- strata maj 2017
Ciąża cud przed in vitro- strata luty 2020
-
Justyna, nic innego nie przychodzi mi do głowy😋 chyba zacznę się jeszcze faszerować tymi specyfikami co Kuczka- na poprawę jakości jajeczek. Nic więcej zrobić nie mogę... Zastanawia mnie też jaki będzie wynik na trombofilię (przede wszystkim z uwagi na moje żylaki).
Justyna, a Ty w nowym cyklu będziesz podchodzić do iui?
Zuza, a masz jakieś objawy nadchodzącej @?
Starania od 11.2016r.
PCOS, HSG - jajowody drożne
07-12.2018 - clo/aromek+ovitrelle
02.2019 - IUI - 8tc [*]
07-09.2019 - 3x IUI - nieudane
10.2019 - IVF krótki protokół
04.12.2019 - FET blastki 4aa
BetaHCG: 7dpt - 39,8 ; 9dpt - 82,6 ; 11dpt - 222,7 ; 13dpt - 599,3 ; 16dpt - 2240,1 ; ♥️+❄️❄️ -
Dziewczyny, Chłopaki, czy ktoś z Was ma jeszcze jakąś wizytę w tym tygodniu?
Starania od 11.2016r.
PCOS, HSG - jajowody drożne
07-12.2018 - clo/aromek+ovitrelle
02.2019 - IUI - 8tc [*]
07-09.2019 - 3x IUI - nieudane
10.2019 - IVF krótki protokół
04.12.2019 - FET blastki 4aa
BetaHCG: 7dpt - 39,8 ; 9dpt - 82,6 ; 11dpt - 222,7 ; 13dpt - 599,3 ; 16dpt - 2240,1 ; ♥️+❄️❄️ -
nick nieaktualnyLunitari wrote:Lucky jak maleńka się czuje? A Ty? Dużo zdrówka dla Was.
Ja jestem rozbita emocjonalnie bo obok leżą dziewczyny z dzieciaczkami
A ja swojego przy sobie nie mam 😣😢😢😢
Ciężko mi ... rana boli...ale to mniejszy ból niż w serduszku
Wkurzona jestem na całą sytuację że tak długo to trwało wszystko było ok ...oddychalam jak trzeba aż spuchlam na twarzy od partych ...a jej nie mam przy sobie....dlaczego😢cała ciaza pod kontrolą a tu takie coś.... -
nick nieaktualny
-
Lucky współodczuje Ci kochana a co lekarze mówią? Dlaczego mała nie jest z Tobą?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucky, śliczna Izunia! Dużo zdrówka, widać, że mała dochodzi do siebie 💚 mi po porodzie przeokropnie spuchły nogi i popękałt naczynka w oku... wyglądałam jak kulawy wampir 😂 dużo siły 😘
Kate, GRATULACJE!!
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Zola i chyba ja będę wizytować... obudził mnie taki ból brzucha, ze aż na wymioty mnie bierze, wiec pewnie rano dostanę @... ale już? Serio? Tydzień po punkcji? Czyli faktycznie crio może być jak Ś. będzie na urlopie
Lucky mała widać, ze silna dziewczynka nie obwiniaj się za zaistniałą sytuację, zaraz dostaniesz swoje maleństwo i zapomnisz i tych przykrościach, które Was spotykają
Marzenka jak poradziłaś sobie z Helenką? Nie dała za mocno popalić?