X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Gameta Gdynia

Oceń ten wątek:
  • Olga1987 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2022, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula0104 wrote:
    Niezapominako mam jakos wrazenie ze to lada dzien u Ciebie. Zawsze bije od Ciebie taki cudny spokoj i opanowanie. Zazdroszcze takiego podejscia, ciaze mialas idealnie nudna wiec racja, ze malenstwo teraz moze samo decydowac. Ciaza donoszona niech sie dzieje.
    U nas roznie. Ale do przodu. Leze juz kolejny raz i kolejny tydz w uck. Jakby malo bylo to jeszcze ddimery mi wzrosly wiec podaja dodatkowo heparyne. My za tydz donoszone i mozliwe ze bedzie wtedy indukcja. Ktg w miare pod kontrola chociaz zrobila sie leniuszek i spioszek ostatnio. Przeplywy ok. Kwasy spadly na szczescie bo do lekow plucza mnie tez kroplowkami z glukoza i vit c. I mimo ze sposob stary to razem z lekami dziala. Pozostaje kwestia ze cholestaza jednak z kazdym tyg ciazy zawsze wzrata i Zosia nadal jest za malutka. Glownie brzuszek mocno odstaje. Teraz szacuja kolo 2400. Nie wiem czy mowia szczerze czy pocieszaja, ze moze byc tak drobno bo i ja i tata bylismy mali po urodzenie ja 2600 i tata ok 3000. Zobaczymy. Ale bardzo sie tego trzymam. Mimo wszystko rosnie za wolno do wieku, wiec to kolejny punkt wraz z cholestaza za szybszym rozwiazaniem. Wg rekomendacji za ok tydz , a co zdecyduja tego nie wiem. Zaczynam bac sie porodu bo jestem bardzo oslabiona. Od 20 tc polegiwanie, zadnych aktywnosci itd. A z drugiej strony zrobie przeciez wszystko zeby pojawila sie swiecie zdrowa i bezpieczna. Nic wiecej mnie nie interesuje. I pomyslec ze modlilam sie o kazdy tydz od polowy ciazy a tu prosze. Za tydz jestesmy donoszone.
    Niezapominajko jestesmy o tydz roznicy i powinnysmy rodzic w marcu a jednak beda lutowe maluchy.
    Kosmitka ciesze sie ze cykl nie bedzie stracony.
    Nelka piekna beta. Niech rosnie.
    Majoweczka a Ty w uck rodzilas (bo tak mi sie kojarzy ze wspominalas o tym)? Jak tak to po sasiedzku.
    Powiem Wam ze mnostwo trafia na patologie kobiet na wywolanie. Sie dzieciaczki na swiat nie pchaja.
    Sciskam Was wszystkie mocno. Gametowa rodzinka sie powieksza.
    Paula jeszcze trochę siły ... Jeśli zabraknie Ci ich do porodu naturalnego uratują Cię cesarka. Ważne że jesteś w dobrych rękach. Trzymam mocno kciuki za Ciebie 🤞powodzenia i czekamy na kolejne dobre wieści 😘

Paula0104 lubi tę wiadomość

f0f056cf2f.png
    Starania od 02.2020,
    *naturalna CB 08.03.2021,
    *od 07.2021 - 6 cykli stymulacji na aromku + ovitrelle
    *18.01.2022 aromek + ovitrelle ~ IUI 30 mln/36%,
    01.02 - 14 dpIUI beta 139, prog 37
    05.02 - 18 dpIUI beta 1079 🙉
    08.02 - 21 dpIUI beta 3973
    22.02 - 35 dpIUI ❤️ CRL 1 cm
    Czynnik V (R2) hetero, MTHFR* hetero, PAI-1** - homo
    30.05 - badania prenatalne 2 trym. Wodonercze łagodne - miedniczki 7 mm. Wody płodowe na górnej granicy.
    08.08 - badania prenatalne 3 trym. 1826 gramy/80 perc
  • Kundzia07 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2022, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dużo się tutaj dzieje 🙈
    Gratuluję wszystkich maluszków, bet i innych dobrych wieści.

Ja na piątek szykuje się na punkcję 😁
    Transfer odroczony, bo badamy zarodki i wyniki kosmiczne, estradiol 7 tys.
    Czuje się jak 🐔 nioska 😅

Malinowa89, ginagd, Trinity_Nea, Juka2018_1, Patka70, Alicja83*, Kosmamitka lubią tę wiadomość

👩PCOS, Cienkie endometrium, Niedoczynność tarczycy, Hiperprolaktynemia

👦teratoozospermia, hormony ok

Starania 5 lat
    1 IVF - ❄️❄️❄️, dwa FET nieudane

2 IVF - hiperstymulacja, ❄️❄️❄️
    4.1.1❄️ - 😢
    4.2. 2❄️ -..😪
    4.2.3❄️.😥

Zmiana kliniki..
    5 zdrowych śnieżynek 🥰
    4.1.1 - 24 dpt. ❤
    31.12.2022 - 👶 🥳🎆🥰
  • Malinowa89 Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2022, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką, masz codziennie badania i otrzymujesz odpowiednie leki 🙂
    zaraz ciąża donoszona, a tego bardzo się bałaś czy się uda, będzie dobrze 😊
    jesteś silna babeczka, a my kobiety jesteśmy w stanie robić rzeczy niewyobrażalne 😉
    wierzę w to, że również poród pójdzie po Twojej myśli i na pewno dasz radę ✊ i juz za chwilę będziesz się tulić z córeczką 🥰

p19ugywl813snjmt.png
  • ginagd Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2022, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, dużo siły i cierpliwości dla Ciebie. Jesteś pod czujnym okiem lekarzy, ciąża niemal donoszona i cóż, z każdym dniem o jeden dzień bliżej do waszego spotkania. Bądź dobrej myśli!

Mam nadzieję, że w UCK na porodówce nie ma specjalnego tłoku i jeśli ty jeszcze trochę wytrzymasz a ja się rozpakuję wcześniej niż później, to może się spotkamy 😉

p19ucsqvh0xphs4u.png
  • ginagd Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2022, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kundzia07 wrote:
    Ale dużo się tutaj dzieje 🙈
    Gratuluję wszystkich maluszków, bet i innych dobrych wieści.

Ja na piątek szykuje się na punkcję 😁
    Transfer odroczony, bo badamy zarodki i wyniki kosmiczne, estradiol 7 tys.
    Czuje się jak 🐔 nioska 😅

Kciuki zatem za twoje jajca - bio eko, najwyższej klasy, niech się ładnie w piątek pobierają i dają piękne zarodki. U mnie estradiol też był baaardzo wysoki ale taka podobno moja uroda.

Trinity_Nea, Paula0104, Olga1987, Kundzia07 lubią tę wiadomość

p19ucsqvh0xphs4u.png
  • Ewuszek Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2022, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula0104 wrote:
    Niezapominako mam jakos wrazenie ze to lada dzien u Ciebie. Zawsze bije od Ciebie taki cudny spokoj i opanowanie. Zazdroszcze takiego podejscia, ciaze mialas idealnie nudna wiec racja, ze malenstwo teraz moze samo decydowac. Ciaza donoszona niech sie dzieje.
    U nas roznie. Ale do przodu. Leze juz kolejny raz i kolejny tydz w uck. Jakby malo bylo to jeszcze ddimery mi wzrosly wiec podaja dodatkowo heparyne. My za tydz donoszone i mozliwe ze bedzie wtedy indukcja. Ktg w miare pod kontrola chociaz zrobila sie leniuszek i spioszek ostatnio. Przeplywy ok. Kwasy spadly na szczescie bo do lekow plucza mnie tez kroplowkami z glukoza i vit c. I mimo ze sposob stary to razem z lekami dziala. Pozostaje kwestia ze cholestaza jednak z kazdym tyg ciazy zawsze wzrata i Zosia nadal jest za malutka. Glownie brzuszek mocno odstaje. Teraz szacuja kolo 2400. Nie wiem czy mowia szczerze czy pocieszaja, ze moze byc tak drobno bo i ja i tata bylismy mali po urodzenie ja 2600 i tata ok 3000. Zobaczymy. Ale bardzo sie tego trzymam. Mimo wszystko rosnie za wolno do wieku, wiec to kolejny punkt wraz z cholestaza za szybszym rozwiazaniem. Wg rekomendacji za ok tydz , a co zdecyduja tego nie wiem. Zaczynam bac sie porodu bo jestem bardzo oslabiona. Od 20 tc polegiwanie, zadnych aktywnosci itd. A z drugiej strony zrobie przeciez wszystko zeby pojawila sie swiecie zdrowa i bezpieczna. Nic wiecej mnie nie interesuje. I pomyslec ze modlilam sie o kazdy tydz od polowy ciazy a tu prosze. Za tydz jestesmy donoszone.
    Niezapominajko jestesmy o tydz roznicy i powinnysmy rodzic w marcu a jednak beda lutowe maluchy.
    Majoweczka a Ty w uck rodzilas (bo tak mi sie kojarzy ze wspominalas o tym)? Jak tak to po sasiedzku.
    Powiem Wam ze mnostwo trafia na patologie kobiet na wywolanie. Sie dzieciaczki na swiat nie pchaja.

Paula jeszcze tylko tydzień i ciąża donoszona 😉dacie radę malutka jeszcze trochę poczeka mój synek urodził się dokładnie 35+6 i jest cały i zdrowy u Was będzie jeszcze lepiej bo uda Ci się donosić ciążę 💪 jesteście silne kobietki co do wagi do trzeciego trymestru lekarze straszyli mnie że za niska waga na porodówce oszacowali wagę na 2500g a synek urodził się z wagą 2820 obecnie przekroczył 8kg 😱
    Porodem się nie przejmuj ja też miałam ciążę leżącą zero kondycji mięśnie bolały mnie od wstawania do WC a poród miałam tak piękny że każdej tutaj takiego życzę chwila i synek był na świecie 😉

ginagd, Trinity_Nea, Paula0104, Begonka, Niezapominajka 🍀 lubią tę wiadomość

2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
    2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
    2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️
  • Trinity_Nea Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2022, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andromeda- będzie dobrze, no i jak już ktoś pisał, Mały dostanie przeciwciała od Mamusi❤️
    (Po wpisaniu "Mały" słownik podpowiada mi "Książę" 😁😁😁)

Kundzia- niezły wynik! Giną to super ujęła 👍 życzę Ci tego samego 👍

Paula- jeszcze trochę. Tyle przeszłaś, jeszcze troszeczkę. Będzie dobrze ❤️

Dziewczyny 'betujące'- trzymam mocno kciuki 👍

A my (jest po 24, więc dzisiaj) jedziemy po naszego Dzidziusia 🤰
    Jestem pełna nadziei i w 100% gotowa ❤️
    Dopijam ostatni, mam nadzieję na wiele miesięcy, kubeczek wina i spać 😁

Paula0104, AgZa, Fragola_95, Juka2018_1, ginagd, Malinowa89, Kaśik, Nelka1233, MajóweczkA, Olga1987, Patka70, Begonka, Klaudiaaaa, Alicja83*, Niezapominajka 🍀, pinaa89, Lili_94, Kundzia07, One, Lucy91, Andromeda, Ewuszek, Limoncia, Kuczka, Kosmamitka lubią tę wiadomość

"...dopóki sił jednak iść, przecież iść, będę iść
    (...) dopóki sił będę szedł, będę biegł, nie dam się"

starania od 2017
    niedrożny prawy jajowód, niesprawny lewy jajnik (taka ironia losu...)
    AMH 0,5
    FSH 13-15

IVF 12.2020 (1komórka->1zarodek->sukces->na krótko...)
    IVF 07.2021 (1komórka->1zarodek->nic...)
    stymulacje 10/11/12.2021
    FET 10.02.2022+ 'kleik' --> cb
    FET 04.2022- beta hCG: 9dpt-352
    12dpt-1032
    16dpt-6703
    19dpt-jest pęcherzyk z zarodkiem
    34dpt (8tc)- jest ❤️
    10tc- wszystko ok ❤️
    13tc- prenatalne, jest ok ❤️
    14tc- 100g maleństwa, jest ok ❤️
    18tc- 200g maleństwa, jest ok ❤️
    20tc- połówkowe, jest ok, 380g maleństwa ❤️
    23tc- 525g maleństwa, jest ok❤️
    26tc- 1100g maleństwa, jest ok❤️
    32tc- 1900g maleństwa, jest ok❤️
    36tc- 2500g maleństwa, jest ok ❤️
    40tc- 3200g maleństwa, czekamy ❤️
    10.01- jest z nami nasz Cud (2620g)💖
  • Paula0104 Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2022, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ginagd wrote:
    Paula, dużo siły i cierpliwości dla Ciebie. Jesteś pod czujnym okiem lekarzy, ciąża niemal donoszona i cóż, z każdym dniem o jeden dzień bliżej do waszego spotkania. Bądź dobrej myśli!

Mam nadzieję, że w UCK na porodówce nie ma specjalnego tłoku i jeśli ty jeszcze trochę wytrzymasz a ja się rozpakuję wcześniej niż później, to może się spotkamy 😉
    Zapraszam 🤗
    Tu roznie z oblozeniem. Ostatnio w jeden dzien mieli 13 porodow i tam ciasno bylo. Jak trafilam ostatnio na sor to na patologii nie mieli miejsc wiec na jedna dobe wrzucili mnie na porodowke. Alez ja sie tam denrwowalam. Trafilam normalnie do sali porodowej. Naogladalam sie tych sprzetow i akcesoriow i tak sie zaparlam ze juz kolejny tydz w dwupaku 🤭 Ale ekipa tam bardzo mila. Biegaly przy mnie non stop. A teraz leze obok na patologii jak poprzednio. I rano tez bylo pelno wiec pacjentki na IP czekaly na przyjecie. To sie zmienia co godz. Jezeli przyjmuja do indukcji to na patologie. Zakladaja balonik. Jak sie zacznie to na porodowke. Jak w ciagu doby nic to tez na porodowke tyle ze na sale indukcji i tam juz oxy idzie. Jak juz akcja sie rozkreca to przenosza wlasnie do tych pojedynczych sal porodowych i tam juz mozna rodzic z bliska osoba.
    Lekarze jak wszedzie rozni ale w wiekszosci ok, polozne przemile. Studentow troszke ale zawsze pytaja czy sie zgadzam na ich obecnosc przy badaniach. A w tym wszystkim najwazniejsze zebysmy my i nasze maluchy byly bezpieczne.

ginagd, Trinity_Nea, Olga1987, Niezapominajka 🍀, Malinowa89 lubią tę wiadomość

👧 37l
    Hashimoto, amh 0.7, reszta ok, droznosc 04.2021 ok
    👦 45l
    Niskie parametry nasienia, morfologia 3%
    07.2018 poronienie zatrzymane 8 tc 💔 powiklania zapalenie przydatkow jajnikow, zapalenie wyrosta, operacja, zrosty
    Ponowne starania od 04.2020 naturalne, monitoring 6cykli prawidlowy, od 12.2020 clo 4 cykle
    Gameta od 05.2021. Przygotowania do in vitro
    Wczesniej 1 iui 06.2021
    28.06 beta 110 🥳
    30.06 beta 330
    17.07 💗

km5sjw4zbhgt7le1.png
  • Paula0104 Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2022, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga1987 wrote:
    Paula jeszcze trochę siły ... Jeśli zabraknie Ci ich do porodu naturalnego uratują Cię cesarka. Ważne że jesteś w dobrych rękach. Trzymam mocno kciuki za Ciebie 🤞powodzenia i czekamy na kolejne dobre wieści 😘
    Dziekuje 😚 Gratuluje kolejnej bety i badan. Jak zawsze ✊

Olga1987 lubi tę wiadomość

👧 37l
    👦 45l
    07.2018 poronienie zatrzymane 8 tc 💔 powiklania zapalenie przydatkow jajnikow, zapalenie wyrosta, operacja, zrosty
    Ponowne starania od 04.2020 naturalne, monitoring 6cykli prawidlowy, od 12.2020 clo 4 cykle
    Wczesniej 1 iui 06.2021
    28.06 beta 110 🥳
    30.06 beta 330
    17.07 💗

km5sjw4zbhgt7le1.png
  • Paula0104 Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2022, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa89 wrote:
    Paula najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką, masz codziennie badania i otrzymujesz odpowiednie leki 🙂
    zaraz ciąża donoszona, a tego bardzo się bałaś czy się uda, będzie dobrze 😊
    jesteś silna babeczka, a my kobiety jesteśmy w stanie robić rzeczy niewyobrażalne 😉
    wierzę w to, że również poród pójdzie po Twojej myśli i na pewno dasz radę ✊ i juz za chwilę będziesz się tulić z córeczką 🥰
    Dziekuje 😚 czekam juz na nia. Ale jeszcze tydz niech sobie posiedzi.

Malinowa89, Olga1987 lubią tę wiadomość

👧 37l
    👦 45l
    Wczesniej 1 iui 06.2021
    28.06 beta 110 🥳
    30.06 beta 330
    17.07 💗

km5sjw4zbhgt7le1.png
  • Paula0104 Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2022, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewuszek wrote:
    Paula jeszcze tylko tydzień i ciąża donoszona 😉dacie radę malutka jeszcze trochę poczeka mój synek urodził się dokładnie 35+6 i jest cały i zdrowy u Was będzie jeszcze lepiej bo uda Ci się donosić ciążę 💪 jesteście silne kobietki co do wagi do trzeciego trymestru lekarze straszyli mnie że za niska waga na porodówce oszacowali wagę na 2500g a synek urodził się z wagą 2820 obecnie przekroczył 8kg 😱
    Porodem się nie przejmuj ja też miałam ciążę leżącą zero kondycji mięśnie bolały mnie od wstawania do WC a poród miałam tak piękny że każdej tutaj takiego życzę chwila i synek był na świecie 😉
    Pamiętam jak mnie ratowalas bezcennymi radami i swoimi doswiadczeniami jak bylam w 20tc. A juz 36 i jeszcze chwilke musze wytrzymac. 😚

Ewuszek lubi tę wiadomość

👧 37l
    👦 45l
    Wczesniej 1 iui 06.2021
    28.06 beta 110 🥳
    30.06 beta 330
    17.07 💗

km5sjw4zbhgt7le1.png
  • Paula0104 Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2022, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trinity_Nea wrote:
    Andromeda- będzie dobrze, no i jak już ktoś pisał, Mały dostanie przeciwciała od Mamusi❤️

Bardzo mocno trzymam kciuki✊✊✊

Trinity_Nea lubi tę wiadomość

👧 37l
    👦 45l
    Wczesniej 1 iui 06.2021
    28.06 beta 110 🥳
    30.06 beta 330
    17.07 💗

km5sjw4zbhgt7le1.png
  • Malinowa89 Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2022, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andromeda szybkiego powrotu do zdrowia, wszystko będzie ok, a jak już wspominały dziewczyny, Twój synek otrzyma przeciwciała 😊

Kundzia, powodzenia na punkcji i samych silnych zarodków życzę ✊🤞

Trinity, niech Twoje marzenie się spełnia i ten kubeczek wina okaże się ostatnim na dłuższy czas 😀✊

Trinity_Nea, Kundzia07, Andromeda lubią tę wiadomość

p19ugywl813snjmt.png
  • MajóweczkA Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2022, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula0104 wrote:

Tak jestem w UCK . Leżę z panią patologii której indukowali poród w 37 tc z uwagi na niski przyrost wagi maluszka. Dobrze ze jesteś pod dobra opieką. Będzie dobrze🍀 To już ostatnia prosta. 🤗

1 procedura/ długi protokół/22 cumulusy/hiperka/4 zarodki
    FET maj 21❄️4.1.1/ 🩷39tc córeczka
    3 transfery nieudane
    2 procedura/ krotki protokół /19 cumulusów/6 zarodków/PGTA/ 2 zdrowe
    FET czerwiec 23❄️ 4.1.1 / 🩷 czyżby córeczka
    preg.png
  • Kasia2602 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2022, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majoweczka a kiedy wychodzicie ze szpitala?Bo my dzisiaj.🙂

Trinity_Nea, Begonka, MajóweczkA, Niezapominajka 🍀 lubią tę wiadomość

starania od 2016 r.
    2016 początek leczenia w klinice Genesis w Bydgoszczy
    10.2017 zmiana kliniki na Gametę w Gdyni
    On-azoospermia,niedoczynność tarczycy(przewlekła),hiperprolaktynemia(przewlekła)
    07.2018 rozpoczęcie mojego leczenia
    Niepłodność pierwotna,niedoczynność tarczycy
    03.2019 I IUI AID :(
    07.08.2019 start z IVF, krótki protokół, 19 sierpień punkcja,pobrano 19 kumulusów z czego 11 MII, 1 ❄ 3aa
    12.09 transfer zarodka 4AA, czekamy na cud ❤️
    8dpt-107,40 mIU/ml, 11 dpt-384,90 mIU/ml, 13 dpt-754,10 mIU/ml, 18dpt-5753 mIU/ml, mamy❤️
    31.05.21 transfer zarodka 4AA; 7dpt-25,35mlU/ml,8 dpt-41,09mlU/ml,10dpt-125,60mlU/ml 14 dpt-608,40 mlU/ml,17 dpt-1624 mlU/ml,31 dpt-25308mlU/ml, 35 dpt-39036mlU/ml

17159a43c0.png
    f88ccfa275.png
  • Olga1987 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2022, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trinity_Nea wrote:

Przemocno trzymam kciuki 🤞🤞🤞

f0f056cf2f.png
    Starania od 02.2020,
    *naturalna CB 08.03.2021,
    *od 07.2021 - 6 cykli stymulacji na aromku + ovitrelle
    *18.01.2022 aromek + ovitrelle ~ IUI 30 mln/36%,
    01.02 - 14 dpIUI beta 139, prog 37
    05.02 - 18 dpIUI beta 1079 🙉
    08.02 - 21 dpIUI beta 3973
    22.02 - 35 dpIUI ❤️ CRL 1 cm
    Czynnik V (R2) hetero, MTHFR* hetero, PAI-1** - homo
    30.05 - badania prenatalne 2 trym. Wodonercze łagodne - miedniczki 7 mm. Wody płodowe na górnej granicy.
    08.08 - badania prenatalne 3 trym. 1826 gramy/80 perc
  • Klaudiaaaa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2022, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trinity_Nea powodzenia, trzymam bardzo mocno kciuki 🥰

Ja te ostatnie dwa dni prawie całe przespałam 🙈 muszę wrócić już do normalności 😝

Trinity_Nea, Juka2018_1, Fragola_95 lubią tę wiadomość

💁‍♀️ 31L : PCOS , AMH 6,33 , HSG- jajowody niedrożne
    💁 33L : wszystkie wyniki ok

28.06.2021r-IVF start
    Mamy 4 ❄️ z 5 doby i 6 komórek ⛄️
    08.21-1 FET blastka 4.1.1
    8dpt -23 ,10dpt -39 ,13dpt -122 ,15 dpt -317 ,17dpt -683,
    20dpt -1611 ,24dpt -3484 ,26 dpt -6692(USG jest❤️)
    12tc-wada megacystis
    14tc serduszko przestało bić 😢synek 💔👼
    02.22-2 FET bl 4.1.1 - cb
    04.22 histeroskopia -zrost w macicy
    04.22-3 FET bl 4.1.1 👎
    05.22-4 FET bl 3.1.2
    Beta HCG :8dpt-146,10dpt-366,12dpt-964,15dpt-3723
    18dpt-10326,25dpt - crl 3,6 mm i ❤️
    9/10 tc 💔👼córeczka🥺
    Poronienie(zespół Turnera)

Naturalny CUD
    05.11.22⏸️beta 145,930 mIU/ml
    07.11 beta 422,530 mIU/ml
    09.11 beta 1420,380 mIU/ml
    12.11 beta 8371,640 mIU/ml
    13w1d prenatalne + pappa Ok, ryzyka niskie 👧
    21w5d połówkowe Ok ,380g 👧
    30w5d III prenatalne Ok, 1400g 👧
    Ariana Ur. SN w 40w2d 14.07.2023r 3330g i 53 cm 👧
  • Niezapominajka 🍀 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2022, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trinity trzymam kciuki, mam nadzieję, że wczorajsze wino było wyjątkowo dobre, bo następnego dłuuugo się nie napijesz 😉

Paula zobacz ile tygodni już wywalczyłaś, jesteście bezpieczne, cokolwiek zdecydują lekarze - będzie dobrze 🤗 A jeśli uda się doczekać jeszcze ten jeden tydzień, za co ogromnie trzymam kciuki, to dopiero z Ciebie kobieta rakieta 🚀 Do porodu najważniejsze jest nastawienie i oddech, który możesz teraz ćwiczyć nawet leżąc w szpitalnym łóżku, poradzisz sobie 😊 A za moment najpiękniejsze chwile Twojego życia 💚

Paula0104, Juka2018_1, Trinity_Nea lubią tę wiadomość

👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
    🧔🏼31

𝟐𝟎𝟏𝟗:
    Maj: rozpoczęcie starań 🌱
    𝟐𝟎𝟐𝟎:
    Maj: Gameta Gdynia
    🔸6 cykli stymulowanych
    𝟐𝟎𝟐𝟏:
    Czerwiec:
    🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
    𝟐𝟎𝟐𝟐:
    Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷

“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️
  • ginagd Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2022, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trinity - kciuki za Ciebie i kropka. W najbliższym czasie tylko wino bezalkoholowe - paskudne nie ma co udawać ale biorąc pod uwagę cel, spokojnie można na nim poprzestać.

Paula, dzięki za obszerną relację 😘 mam wielką nadzieję ominąć zarówno patologię jak i salę do indukowania ale ostatecznie biorę wszystko takim jakie jest. Ciebie podziwiam i życzę cierpliwości na najbliższy tydzień a potem to już tylko sprawnego porodu trzymaj się tam dzielnie!

p19ucsqvh0xphs4u.png
  • MajóweczkA Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2022, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia2602 wrote:
    Majoweczka a kiedy wychodzicie ze szpitala?Bo my dzisiaj.🙂
    Hej Kasiu super bardzo sie ciesze.
    My niestety nie Maja spadła na wadze do 3500 ma żółtaczkę fizjologiczna i dopiero dziś zobaczyłam na wynikach że dostała przy porodzie 7 pkt. I badanie powtarzano 3 razy.
    Pediatra mówiła że wody zielone i musimy zostać zobaczyć czy zacznie odbijać

1 procedura/ długi protokół/22 cumulusy/hiperka/4 zarodki
    FET maj 21❄️4.1.1/ 🩷39tc córeczka
    3 transfery nieudane
    2 procedura/ krotki protokół /19 cumulusów/6 zarodków/PGTA/ 2 zdrowe
    FET czerwiec 23❄️ 4.1.1 / 🩷 czyżby córeczka
    preg.png
‹‹ 3307 3308 3309 3310 3311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ