Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Przykro mi dziewczyny
Wierzę, że następnym razem wszystkim nam się uda5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
Nadzieja jest zawsze... i nigdy nie trzeba przestawać wierzyć
Życie czasami pisze dziwne scenariuszePolly_love lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Aniu, Ewciu, tulę mocno
Dużo słoneczka w sercu
Miłego dnia wszystkim życzęPolly_love, aniab2205 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Ale mi przykro znam uczucie jakie towarzyszy takiej becie..grunt, ze się nie poddajecie. Brawo!!
Taka sobie- napisz prosze Ani o koronie...Polly_love, sylvuś, aniab2205 lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No mi lekarka powiedziała ze prz 3 podejściu można mówić o 2 zarodkach. U mnie jak się nie powiedzie to już komercyjnie będę prosiła wtedy o 2 zarodki. U mnie teraz to 2 procedura jest więc nawet nie ma mowy , bo się pytałam. Planuje teraz prosić o ah i embroglue, chodź moja lekarka mówi ze to nie pomaga za dużo na sukces
-
nick nieaktualny
-
Niestety u nas innego wyjścia nie było a już ponad rok z invitro . U nas problem jest z nasienie i naturalna ciaza bardzo trudna do uzyskania . Obstawiam ze niedługi czas będzie tak duży problem ze jeszcze więcej par będzie podchodzić pod invitro
Polly_love lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartoszka wrote:Wiele będzie pewnie bezdzietnych, bo nie będzie ich stać na ivf.
Jesli te barany w rządzie rozhulają się jak z ustawą aborcyjną to wszyscy będą w D.... Za to domy dziecka będą pełne dzieci, bo się teraz wszystkie menele zaczną mnożyć na potegę-dzięki 500+... A finalnie dzieci w biednych, patologicznych rodzinach będą trafiać wlasnie tam...Martoszka, zielinka_97 lubią tę wiadomość