X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Rzgów, Łódź ivf
Odpowiedz

Gameta Rzgów, Łódź ivf

Oceń ten wątek:
  • listek Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi dziewczyny :(
    Wierzę, że następnym razem wszystkim nam się uda :)

5 inseminacji - 😔😔😔😔😔

1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔

2 IVF - brak transferu - ☹️

3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany :(

Ciąża naturalna :) ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:))
  • ancoma Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi dziewczyny . Nie można byc do końca przygotowanym na taka wiadomość po prostu nie da sie , zawsze gdzieś tli sie nadzieja .

• sylvuś Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja jest zawsze... i nigdy nie trzeba przestawać wierzyć <3
    Życie czasami pisze dziwne scenariusze ;)

Polly_love lubi tę wiadomość

W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
    Ja swoją już dostałam od losu:)

"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png"
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, Ewciu, tulę mocno <3
    Dużo słoneczka w sercu
    slonce-ruchomy-obrazek-0190.gif

Miłego dnia wszystkim życzę

Polly_love, aniab2205 lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • ewka25 Przyjaciółka

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to już to przeczuwalam od kiedy zaczęły mi się plamienie 4 dnia wiec test był formalnością naszczescie mam 2 mrozaki które muszę wykorzystać :)

34bwrjjgtezzv0dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa podchodzisz od razu?

• takasobieja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polly_love wrote:
    Ale mi przykro :( znam uczucie jakie towarzyszy takiej becie..grunt, ze się nie poddajecie. Brawo!!

Taka sobie- napisz prosze Ani o koronie...
    Ania jest mega silną kobietą :) więc koronę proszę założyć na głowę i walczymy dalej :). Dziwi mnie trochę ze to bardziej mąż jest przerażony kolejna procedura a nie ty :)... Bo to my musimy najwięcej znieść. Też po drugiej procedurze miałam chwilę zwatpienia... Ze nie podejde już rzadowo... Myślałam o komercji. Ale zrobiłam zestawienie "za" i "przeciw" a potem walnelam to w kat i pomyślałam ze co ma być to będzie. Trzecia procedura otwiera nowe drzwi... Masz prawo do rysy, ah, kleju, do wszystkiego. Zapladniaja wszystkie komórki. Lepsza perspektywa :) ... Też miałam z dwóch procedur łącznie 3 zarodki w tym dwa meeega słabe. A w trzeciej aż 6 :) warto walczyć! I nigdy się nie poddawać :) ja mam siłę jeszcze na 10 procedur :) tylko w totka musiałabym wygrać. Kochana będziesz w ciąży! Wierzę w to! Uwierz ze cierpliwość poplaca a w końcu każda z nas dostaje swoje szczęście. jestem na forum tu ponad rok na in vitro... Nie takie przypadki znałam.

Polly_love, sylvuś, aniab2205 lubią tę wiadomość

Gameta Rzgów
    III procedury ivf. (4 mrozaczki :))
    4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897 ;)
    08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
    Leoś 1580g i Laura 1420g. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka sobie- Twoje słowa dadzą kopa nie tylko anib, ale także np mnie :) dziękuję!

takasobieja lubi tę wiadomość

• ewka25 Przyjaciółka

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak planuje od razu a jak się nie uda z tymi 2 mrozakami to podchodzimy komercyjnie :)

34bwrjjgtezzv0dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry plan :) bierzesz 2?

• ewka25 Przyjaciółka

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym ale nie chce mi na to pozwolić mam 26 lat więc mogę po 1

34bwrjjgtezzv0dw.png
  • PragnącaDziecka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka25 przykro mi :( nstepnym razem sie uda. Znam to, mnie tez nie chca pozwolic na podanie 2 groszkow. Podobno 2 podaja powyzej 35 roku zycia lub/i jak chyba jest 3 procedura taka jak mowila takasobie

2nn3dqk38okw5rud.png
  • ewka25 Przyjaciółka

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi lekarka powiedziała ze prz 3 podejściu można mówić o 2 zarodkach. U mnie jak się nie powiedzie to już komercyjnie będę prosiła wtedy o 2 zarodki. U mnie teraz to 2 procedura jest więc nawet nie ma mowy , bo się pytałam. Planuje teraz prosić o ah i embroglue, chodź moja lekarka mówi ze to nie pomaga za dużo na sukces

34bwrjjgtezzv0dw.png
  • PragnącaDziecka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pomaga? a maja te opcje u siebie w ofercie. Nie wiem ja tez chcialam w srode prosic lekarza o klej za ktory zaplace bo watpie aby mi dali to w procedurze.

2nn3dqk38okw5rud.png
  • ewka25 Przyjaciółka

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez chce nawet jak będę musiała za te dodatki zapłaci chce dopomóc jak najwięcej :)

34bwrjjgtezzv0dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    26 lat i in vitro :( ale to jest masakra... Co będzie z poczęciem dzieci za 10 lat?

• ewka25 Przyjaciółka

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety u nas innego wyjścia nie było a już ponad rok z invitro . U nas problem jest z nasienie i naturalna ciaza bardzo trudna do uzyskania . Obstawiam ze niedługi czas będzie tak duży problem ze jeszcze więcej par będzie podchodzić pod invitro

Polly_love lubi tę wiadomość

34bwrjjgtezzv0dw.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiele będzie pewnie bezdzietnych, bo nie będzie ich stać na ivf.

Polly_love, Saramago lubią tę wiadomość

M&M
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka wrote:
    Wiele będzie pewnie bezdzietnych, bo nie będzie ich stać na ivf.

Jesli te barany w rządzie rozhulają się jak z ustawą aborcyjną to wszyscy będą w D.... Za to domy dziecka będą pełne dzieci, bo się teraz wszystkie menele zaczną mnożyć na potegę-dzięki 500+... A finalnie dzieci w biednych, patologicznych rodzinach będą trafiać wlasnie tam...

Martoszka, zielinka_97 lubią tę wiadomość

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja uważam, że pora zmienić ludzi rządzących tym krajem, bo tylko kaczor donald wychodzący z szydla. No niestety, oni już niewiedza co robią. Pora coś zmienić.

M&M
‹‹ 287 288 289 290 291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ