Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Przykro mi dziewczyny

Wierzę, że następnym razem wszystkim nam się uda
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna
ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
Nadzieja jest zawsze... i nigdy nie trzeba przestawać wierzyć

Życie czasami pisze dziwne scenariusze
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Aniu, Ewciu, tulę mocno

Dużo słoneczka w sercu

Miłego dnia wszystkim życzę
nick nieaktualny, aniab2205 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ania jest mega silną kobietąPolly_love wrote:Ale mi przykro
znam uczucie jakie towarzyszy takiej becie..grunt, ze się nie poddajecie. Brawo!!
Taka sobie- napisz prosze Ani o koronie...
więc koronę proszę założyć na głowę i walczymy dalej
. Dziwi mnie trochę ze to bardziej mąż jest przerażony kolejna procedura a nie ty
... Bo to my musimy najwięcej znieść. Też po drugiej procedurze miałam chwilę zwatpienia... Ze nie podejde już rzadowo... Myślałam o komercji. Ale zrobiłam zestawienie "za" i "przeciw" a potem walnelam to w kat i pomyślałam ze co ma być to będzie. Trzecia procedura otwiera nowe drzwi... Masz prawo do rysy, ah, kleju, do wszystkiego. Zapladniaja wszystkie komórki. Lepsza perspektywa
... Też miałam z dwóch procedur łącznie 3 zarodki w tym dwa meeega słabe. A w trzeciej aż 6
warto walczyć! I nigdy się nie poddawać
ja mam siłę jeszcze na 10 procedur
tylko w totka musiałabym wygrać. Kochana będziesz w ciąży! Wierzę w to! Uwierz ze cierpliwość poplaca a w końcu każda z nas dostaje swoje szczęście. jestem na forum tu ponad rok na in vitro... Nie takie przypadki znałam.
nick nieaktualny, sylvuś, aniab2205 lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki
)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No mi lekarka powiedziała ze prz 3 podejściu można mówić o 2 zarodkach. U mnie jak się nie powiedzie to już komercyjnie będę prosiła wtedy o 2 zarodki. U mnie teraz to 2 procedura jest więc nawet nie ma mowy , bo się pytałam. Planuje teraz prosić o ah i embroglue, chodź moja lekarka mówi ze to nie pomaga za dużo na sukces
-
nick nieaktualny
-
Niestety u nas innego wyjścia nie było a już ponad rok z invitro . U nas problem jest z nasienie i naturalna ciaza bardzo trudna do uzyskania . Obstawiam ze niedługi czas będzie tak duży problem ze jeszcze więcej par będzie podchodzić pod invitro
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartoszka wrote:Wiele będzie pewnie bezdzietnych, bo nie będzie ich stać na ivf.
Jesli te barany w rządzie rozhulają się jak z ustawą aborcyjną to wszyscy będą w D.... Za to domy dziecka będą pełne dzieci, bo się teraz wszystkie menele zaczną mnożyć na potegę-dzięki 500+... A finalnie dzieci w biednych, patologicznych rodzinach będą trafiać wlasnie tam...
Martoszka, zielinka_97 lubią tę wiadomość