Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny za Wszystkie zaciskam kciuki&&&&&
Za czekające na wynik i zaczynające stymulacje;)
Również za te które już za chwilke wezmą Maluszki pod serce
Takasobieja jak po wizycie?
Ja odpoczywam i wdycham jod pełną piersią
Myslałam ze jest cos na rzeczy bo @ spóźniał się ale niestety, dostałam.
Także odpoczywam,dużo spacerujemy- jest pięknie, pogoda super a widoki cudowne!
Pozdrawiam Was :*W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Kochane u nas szyjka bez zmian... ale pessar przyjdzie kurierem, wiec za tydzien dla świętego spokoju zakładamy i będziemy do 33 tc z nim chodzić.
Mocno ciągle każdej kibicuje! marzę o tym by tu wejść i widzieć nowe ciąże! moc wirusków &&&&Martoszka, aniab2205, Polly_love, sylvuś lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
PragnącaDziecka wrote:Sylvus a gdzie sie urlopujesz?
Ja w nocy wróciłam z Jastrzębiej Góry - pięknie było.
Miejsce cudowne,pogoda też ok , tylko raz padało w dzień przez 4 godzinki a potem śliczne słońce,no i raz burza w nocy przyszła ale zdarzyliśmy do domu przed północą a tak cieplusio i milusio
Jestem naładowana dobrą energią :)no i te zachody słońca...cudo;)
Lampion z marzeniem puszczony w niebo,modlitwa w gdańskiej katedrze wyszeptana, cóż teraz to już wszystko w rekach Stwórcy
Dla Wszystkich ogromne buziaki:*zielinka_97, aniab2205, Martoszka lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Ja bylam na weekend nad jeziorem. Odebralam wyniki tej homocysteiny -10.60 umol/l. Wedlug opisu <12 umol/l zalecana jest suplementacja folianami. Zielinko biore te wit. jak mowilas, powinno byc dobrze od jutra estrofem.
Aniab jak Twoje odliczanie dni
Polly w tym tyg usg, trzymam kciuki za ladne endo. -
nick nieaktualnydzięki za życzenia. U mnie wciąż nierozwiązany dylemat co do ilości zarodków do trensferu. Wybór między dżumą a cholerą. Dosłownie. Rozum i serce podpowiadają co innego. Do tego odkąd zaczęłam brać Estrofem mam bóle jak na @ 8 lipca miałam dwudniowe plamienie, licząc jego 1 dzien jako 1 dzien mojego cyklu Estrofem zaczęłam brać w 18dc. to był miniony poniedziałek, a już w środę miałam wrażenie, że dostanę okres. Boję się czy IP będzie w stanie wychwycić czy jest ok. Boję się,że wezmę być możę 2 zarodki a chwilę potem dostanę @ dziwne to wszystko. Może to jest tylko takie wrażenie? Może to jest w ogóle od viagry? ...
-
Dziewczyny, ja mam punkcję w środę rano.
Dziś biorę ostatnie zastrzyki.
Trochę jestem przerażona bo chciałam do końca, żeby R.B-ch mnie prowadziła, ale poszła na urlop. Przejęła mnie R.B-k ale punkcje ma robić jeszcze ktoś innyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 15:08
Ginka
-
No już się chwalę. Beta 237.90 Udało się. Po ponad czterech latach walenia głową w mur.
zielinka_97, Ginka, ewka25, Martoszka, Bella93, sylvuś lubią tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Ginka wrote:A powiedz mi proszę jak to wygląda logistycznie. Punkcje mam na 08.00 ale mam być o 07:20. I później 2 h na sali wybudzeń. Czy męża wpuszcza na sale wybudzeń czy czeka pod drzwiami?
-
nick nieaktualny