Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
lilaloo wrote:Odebrałam wyniki i jest 171.84
Pięknie! Cudowna wiadomość
lilaloo lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Polly piękne życzenia dziekuję bardzo!!!
Tobie i wszystkim Nam tutaj, które pokonały już długą drogę i przeszłly o dużo za dużo,
Abyście były bardzo szczęśliwe i wszystko szło już wreszcie po Naszej myśli
Żeby te Święta były spokojne i wszystkim Nam dopisywało zdrówkoGinka
-
Lilaloo, jeszcze nie gratuluję, ale bardzo się cieszę. Miałam czuja co do Ciebie;)
lilaloo lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
nick nieaktualny
-
Dziękuje Wam za te wszystkie miłe słowa ja jestem jeszcze oszołomiona i jeszcze do mnie nie dociera..Nie puszczajcie jeszcze kciuków...
Życzę Wam wszystkim i każdej z osobna dużo spokoju i spełnienia Marzeń i samych dobrych dni:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 18:37
sylvuś lubi tę wiadomość
-
Lilaloo gratuluję serdecznie cudowna nowina. Dziewczyny ja życzę wam aby spełniły się wasze wszystkie marzenia , abyśmy wszystkie w przyszłym roku były na fioletowej stronie forum. Dziś dzwonili do mnie z Gamety zwrotu dosrane całe 2030 zł bo ivf kosztuje 7450 ja miałam 5000 dofinansowania 910 kosztowały wizyty i punkcja czyli generalnie jestem sporo w plecy.Nawet nie chce mi się tego komentować bo popsuje mile nastroje na forum. Jeszcze raz Wesołych Świąt;*
aniab2205 lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
Asiamar, polubienie masz za fioletową stronę Zwrotu szkoda komentować.
Dziewczyny, ja też już mocno zarobiona przygotowaniami, pichceniem, więc dzisiaj składam Wam wszystkim serdeczne życzenia. Niech te święta będą dla Was przyjemnym odpoczynkiem w gronie najbliższych, niech niektórzy ugryzą się w język zanim coś chlapną głupiego czy przykrego, niech cud Bożego Narodzenia znacząco, pozytywnie wpłynie na Wasze życie osobiste, niech Wam się spełni przynajmniej jedno gwiazdkowe marzenie i na koniec: niech Nowy Rok będzie lepszy od mijającego pod każdym względem:)natty85, asiamar, lilaloo, katrina, sylvuś, Polly_love lubią tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
asiamar wrote:Lilaloo gratuluję serdecznie cudowna nowina. Dziewczyny ja życzę wam aby spełniły się wasze wszystkie marzenia , abyśmy wszystkie w przyszłym roku były na fioletowej stronie forum. Dziś dzwonili do mnie z Gamety zwrotu dosrane całe 2030 zł bo ivf kosztuje 7450 ja miałam 5000 dofinansowania 910 kosztowały wizyty i punkcja czyli generalnie jestem sporo w plecy.Nawet nie chce mi się tego komentować bo popsuje mile nastroje na forum. Jeszcze raz Wesołych Świąt;*
Edit: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a090e2a71189.png
Jakby nie liczyc wychodzi 8360, jakby nie liczyc wplacajac 3360 gotowki i odejmujac 910za wizyty i badania wychodzi 2450 tak jak jest napisane na stronie. Poza tym tak jak pisalam w ktorym tam poscie, maja cennik za poszczegolne elementy z procedury i powinni oddac Ci wiecej gdyby nie dofinansowanie.
Chyba musze tam z Toba pojechac !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 23:11
aniab2205 lubi tę wiadomość
-
Mówiłam o tym ,ale ona swoje więc nawet nie chciało mi się dłużej dyskutować bo ja swoje i oni swoje. Mówiła że procedura 7450 plus 910 wizyty a 5000 dopłaca UM więc z pozostałych 2450 pobrali jeszcze za preparatyke nasienia więc wyszło 2030 zł . Muszę po świętach poświęcić chwilę i tam pojechać choć czuje ,że nic z tego nie będzie straciłam 6500 zł i winnych brak.Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
Asiamar uwazam ze powinni Wam oddac wiecej.
Jomi jak sie czujesz?
Ja zycze Wam najwiekszego cudu na swiecie, spelnienia tego najwazniejszego dla nas marzenia. Dla bedacych w ciazy - nudnej i zdrowej ciazy, dla mamusiek zdrowych pociech.
I dla nas wszystkich cierpliwosci i wytrwalosci. Wesolych swiat.Ginka, katrina, lilaloo, Polly_love, aniab2205, natty85, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny w przerwie między Wigilią a Pasterką życzę Nam Wszystkim spełnienia najcudowniejszego marzenia w przyszłym roku- Przytulenia do piersi najwspanialszego Cudu -Dziecka <3<3
Życzę Wam aby bożonarodzeniowa magia trwała cały rok!!!
Zdrowia,miłości,radości i wytrwałości oraz wiary ,że to co wydaje się niemożliwe jest uchwytne;)
Przytulam wirtualnie:*Martoszka, Polly_love, natty85, aniab2205, Ginka, katrina, PragnącaDziecka lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png"