Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
gabriela3 wrote:Reszta zamrożone? Jak samopoczucie?
-
efwka83 wrote:no własnie, na razie nie wiem co z pozostałymi..ech..powiedziano mi że 18-19 czerwiec będą dzwonić..zaczynam gadać do zarodka..to normalne...?
Bella93 a dlaczego własnie zamrazają w stadium blastocysty?
To normalne -
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Bella, czy jest różnica w ilości zapladnianych Kom jesli chodzi o program dofinansowania a procedurę komercyjną? Czy w każdym przypadku tylko 6?
Polly_love lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefwka83 wrote:a jaki powinien być wynik beta żeby był zadawalający?miałam transfer w pt (16.06) i jedziemy na betę 26.06, czy to nie za wcześnie?
-
nick nieaktualny
-
efwka83 wrote:nie znam jeszcze tych skrótów wszystkich..et to...?na co jest ten zastrzyk?
Heparyna - rozrzedza krew, polepsza ukrwienie macicy.
A tak od siebie polecam doktora google -
Efwka, Połać ma dobrą rękę do transferów, ja też u niego transferowałam. Kciuki.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Dokładnie im wyższa beta tym lepsza ale najważniejszy jest przyrost..
Ja dziewczyny w piątek pojechałam do szpitala bo popołudniu zaczęłam plamic ale nie krwią..lekarz stwierdził ze z malenstwem wszytko ok i ze jego zdaniem tworzy sie krwiak w macicy i to moze byc od tego. Dzwoniłam też do gamety i Pani dr powiedziała żeby się nie denerwować bo jak nie ma koloru czerwonego to nic poważnego. Dzisiaj na szczęście już jest lepiej lekko zabarwiona wydzielina a wieczorem już nic. Mam nadzieję ze to był fałszywy alarm bo nie wyobrażam sobie teraz stracić naszego skarba -
Ew ka, dobrze ze maluszkirm wszystko ok.
ew ka lubi tę wiadomość
-
Ewfka super wiadomośćPrawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek