Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDla każdej z Was- na okoliczność et je się normalnie, w sensie zdrowo ale bez jakichś szczególnych obostrzeń. Wyłączyć należy surowe mięso i ryby, pleśniowe sery. Po et nie należy dźwigać, przesuwać mebli, brać gorących kąpieli, korzystać z sauny, uprawiać seksu. Podarować sobie sport- poza tym życ normalnie. Transfer nie boli, zakłada się wziernik, a pod kontrolą usg zarodek wprowadzany jest cewnikiem. Uczucie średnie bo przy wypełnionym pęcherzu jest pewnien dyskomfort. Emocjonalnie- wiaodmo, ekscytacja bo małe zycie na pokładzie. Wzdety brzuch to pewnie kwestia progesteronu. Powodzenia. Niech Wasze motyle rozwiną skrzydła
gabriela3, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
Efwka83 witaj i powodzenia
Macie przerabane z tym pecherzem przy et...hip hip hura tylozgiecie -
nick nieaktualny
-
efwka83 wrote:chodzić chodzić czy jutro powiedzą mi czy pozostałe zarodki można zamrozić czy za wcześnie?
-
nick nieaktualny
-
Efwka czyli transfer w 3 dobie?
Ja tez jestem od Banach ale akurat kazdy transfer zawsze robil mi Polac.
Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Ja źle znosiłam punkcje, chodziłam po ścianach z bólu i ostatnim razem spuchłam bardzo, ale to efekt lekkiego przestymulowania. Każdorazowo pobrano 17 komórek, chociaż znam dziewczyny, które więcej miały i czuły się rewelacyjnie. O spuchniętym brzuchu powiedziałabym lekarzowi. Można zadzwonić na rejestrację i poprosić żeby lekarz oddzwonił.
Bella, teraz w opisie zauważyłam, że miałaś w maju et. Teraz odpoczynek czy z marszu zapładnianie komórek?Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
aniab2205 wrote:Bella, teraz w opisie zauważyłam, że miałaś w maju et. Teraz odpoczynek czy z marszu zapładnianie komórek?
aniab2205 lubi tę wiadomość
-
Polly_love wrote:Ew ka, jak się czujesz? U kogo jesteś?
Ja miałam podany jeden zarodek przy pierwszej pocedurze i się nie udało a teraz miałam dwa podane i jeden się zagniezdzil☺Polly_love, gabriela3, aniab2205 lubią tę wiadomość