Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki, na prawdę! Zobaczymy w pt, bo umówiłam się na betę i konsultacje (10dpt) bo leki mi się kończą i do poniedziałku mi nie starczy, Wiec albo kupujemy albo odstawiamy
Bella, dzięki za info. Zatem nie stać nas na razie na żaden kolejny krok..
Ewka bardzo gratuluje!!!!! -
Ewka wróciłam kilka stron wstecz i widzę, ze Tobie podali dwa zarodki.. mi nie chcieli.. u kogo jestes?
-
Dziewczyny, super wiadomość na początek dnia: Ginka urodziła Myślę, że się nie obrazi, że Wam napisałam,tak się cieszę, że musiałam podać dalej Sama na pewno skrobnie później parę słów.
Polly_love, lilaloo, katrina, zielinka_97, sylvuś lubią tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Lubię_czekoladę wrote:Ewka wróciłam kilka stron wstecz i widzę, ze Tobie podali dwa zarodki.. mi nie chcieli.. u kogo jestes?
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:To nie byl Ewy pierwszy transfer. Ja teraz tez dostalam dwa.
Już wszystko rozumiem teraz :* -
Tak to był mój drugi transfer bo przy pierwsze pocedurze chyba rzadko podawaja dwa. Zresztą ja miałam tylko dwa z całej procedury i ten drugi nie przeżył mrożenie. Teraz miałam w sumie trzy i dwa podane a ten trzeci też nie przeżył. Ja jestem u dr Banaszczyk.
Gratulacje Ginka:) -
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Beta HCG 8dpt <0,1
-
Szkoda, że się nie udało, ale to prawda, wiele z nas odebrało taki wynik. Trzeba spiąć poślady i działać dalej. Jeszcze zobaczysz swoje piękne dwie krechy:)Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Dzięki dziewczyny
Walczymy dalej Może w tym cyklu zapłodnimy komórki, które nam zostały i jak się je uda przetrzymać do blastki to zamrozimy i w przyszłym cyklu podamy.
Rozważam przeniesienie się do IP. Wydaje się fajny. I może przychylniej na nas spojrzy i nie będzie odrzucał naszych próśb o opcje dodatkowe
Ewka powodzenia jutro na wizyciePolly_love, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Dzięki dziewczyny
Walczymy dalej Może w tym cyklu zapłodnimy komórki, które nam zostały i jak się je uda przetrzymać do blastki to zamrozimy i w przyszłym cyklu podamy.
Rozważam przeniesienie się do IP. Wydaje się fajny. I może przychylniej na nas spojrzy i nie będzie odrzucał naszych próśb o opcje dodatkowe
Ewka powodzenia jutro na wizycie -
Jak już wiecie tydzien temu urodziłam synka 3250 gram i 54 cm
Jest cudowny od piątku jesteśmy już w domku.
Trzymam za wszystkie kciukiPolly_love, asiamar, lilaloo, katrina, Bella93, aniab2205, PragnącaDziecka, ew ka, zielinka_97, gabriela3, sylvuś lubią tę wiadomość
Ginka
-
Serducho bije i maleństwo ma 6.7 mm póki co wszystko prawidłowe☺☺ drugi niestety nie przetrwał ale ważne ze jeden był silny i dzielny ☺ dzięki za kciuki☺ oby dalej było tak dobrze!
Dobra decyzja próbuj dalej za ciosem. Trzymam mocno kciukiMartoszka, Bella93, zielinka_97, gabriela3, katrina, aniab2205, asiamar, Polly_love lubią tę wiadomość