Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewka gratuluję, czekamy na serduszkową
Czoko piękny wynik, masz z czym poszalećew ka, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Lubię_czekoladę wrote:Dzięki dziewczyny Chciałabym zwolnienie, bo w pracy oszaleję.. Tak na tydzień
Jeśli poprosisz o zwolnienie powinnaś dostać, nawet do dnia bety Ja z reguły wracałam w dniu po et do pracy, ale raz wzięłam L4, nie było problemu.
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Martoszka wrote:Ile kosztują leki do stymulacji po refundacji?
Wszystko zależy od tego jakie leki i przede wszystkim jakie dawki. Czyli u Was już za chwilę start?
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualny
-
Nie dziękuje za wszystkie słowa powodzenia
My już po Czy macie jakieś rady? Co robić aby zwiększyć szanse?
Dostałam zwolnienie do dnia bety, tj. 12.06 odpocznę sobie w końcu przy okazji i może będę się mniej stresować
Btw 12 dpt dopiero test.. bardzo długo.. nie wiem czy tyle wytrzymam
Bella93 lubi tę wiadomość
-
Martoszka trzymam za Was kciuki
My wydaliśmy za leki do stymulacji koło 500 zł, po punkcji drugie tyle -
Wzieliscie jednego czy dwa maluchy?
Jak będzie Ci ciezko wytrzymac to mozesz zrobic bete 10dpt &&Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Wzieliscie jednego czy dwa maluchy?
Jak będzie Ci ciezko wytrzymac to mozesz zrobic bete 10dpt &&
Oj to zrobię na pewnoBella93 lubi tę wiadomość
-
Powiedzcie mi jeszcze, proszę, na czym polega oszczędzanie siebie po transferze? Bo już mam schizy.. jeżdżę po mieście i załatwiam jakieś tam tematy i już svhizyje, ze powinnam leżeć albo coś takiego wiem, ze może gadam pierdoly ale mam stracha
Polly_love lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Powiedzcie mi jeszcze, proszę, na czym polega oszczędzanie siebie po transferze? Bo już mam schizy.. jeżdżę po mieście i załatwiam jakieś tam tematy i już svhizyje, ze powinnam leżeć albo coś takiego wiem, ze może gadam pierdoly ale mam stracha
-
Lubię_czekoladę wrote:Powiedzcie mi jeszcze, proszę, na czym polega oszczędzanie siebie po transferze? Bo już mam schizy.. jeżdżę po mieście i załatwiam jakieś tam tematy i już svhizyje, ze powinnam leżeć albo coś takiego wiem, ze może gadam pierdoly ale mam strachaNadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
Dzięki bo już poschizowalam jeszcze nawrzeszczalam na mojego, ze mnie po wertepach wozi a bąbelek tego nie lubi dzięki jeszcze raz, odetchnęłam z ulga.. już myślałam, ze dzień transferu jest jakiś kluczowy czy coś
-
A No i jeszcze Wam chciałam powiedzieć, ze podali zarodek klasy C, Wiec jakością przedostatni a transfer robił Irek i fajny to facet jest! Punkcję Banach. MR podczas tych zabiegów nie zobaczyłam na oczy Embriolodzy nie zastosowali AH, nie wiem.. może nie było takiej potrzeby. A zarodki podzieliły się do 8 Teraz zostały 3 i może przetrwają do mrożenia, bo wszystkie są C...
-
nick nieaktualny
-
Irek ma dobrą rękę do transferów
Nie używaj też dezodorantów w sprayu, mocnych perfum, zmywacza do paznokci.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek